Bershka Nova kolekcija – Zavodljivi komadi odjeće

Modni brend Bershka je sa razlogom jedan od omiljenih trendova mladih širom svijeta. Osim mladih tu većina žena kupuje razne komade za posebne prilike jer modni brend Bershka uvijek donosi posljednje trendove sa vrlo pristupačnim cijenama. Ovaj put sa vama dijelimo 10 najseksipilnijih komada odjeće koje smo odabrali iz niove kolekcije koja ima akcenat na modernom, ženstvenom i seksipilnom ponašanju.

Pliš je jedan od in materijala za nadolazeću sezonu jesen/zima 2017 – 2018. Većina ljudi i nije ljubitelj ovog materijala, jer može vrlo lako izgledati jeftino i kičasto. Ako budete pažljivi možete napraviti idealan modni look sa plišom. Preporučujemo da izaberete neku haljinu u ovom materijalu, jer ćete tako najlakše kombinovati ostatak outfita. Čipka je i dalje aktuelna, ali budimo iskreni kada nije? Čipkane haljine će uvijek biti moderne bez obzira u kojem smo dijelu godine ili kakvi su trendovi aktuelni. Crna čipkana haljina uvijek izgleda dobro i ako nemate neku u vašem ormaru, morate je nabaviti! Mini suknje se vraćaju u modu što i nije omiljeni trend svima.

Većina žena se ne osjeća ugodno u mini suknjama i većinom su namjenjene mlađim generacijama. Volani kao jedan od odnovnih trendova sezone proljeće/ljeto su i dalje aktuelni, tako da i dalje možete nositi ljetne tunike samo pazite da ide sa trenutnim dobom godine!

Novu kolekciju modnog brenda Bershka sa zavodljivim komadima odjeće pogledajte na fotografijama ispod.