Bershka – Prvi pogled na kolekciju za 2019

Novi katalog high street brenda Bershka za proljeće/ljeto 2019 inspiriran je vintage modom s poveznicama na stil devedesetih. Dakle, sve što preostaje je otkriti zajedno sve nove komade odjeće iz high street brenda Bershka za proljeće i ljeto 2019.

Kolekcija Bershka za proljeće i ljeto 2019. uključuje ružičaste haljine, baršunaste haljine, kratke haljine i haljine srednje dužine. Sigurni smo daće biti dio vaših modnih kombinacija tokom toplijih mjeseci 2019 godine. U ponudi high street brenda Bershka možete pronaći i razne modele suknji. Veliki trend za 2019 biti suknje od trapera. Isto treba naglasiti da je odjeća od trapera u trendu svakog proljeća, tako da u ponudi high street brenda Bershka možete pronaći unikatne,moderne i trendi traper jakne za proljeće 2019. Komade odjeće iz ove kolekcije možete već sada kupiti u online shopu high street brenda Bershka.

Prvi pogled na komade odjeće koje je high street brend Bershka prirpremio za sezonu proljeće/ljeto 2019 pogledajte na fotografijama ispod.

Odjeća iz kolekcija 2019 – Foto:Bershka

Bershka kolekcija 2019 – Foto: by Bershka

Bershka kolekcija 2019 – Foto:Bershka

Hlače za 2019 – Foto:Bershka

Novi komadi odjeće – Foto:Bershka

Ženska košulja – Foto:Bershka

Za sezonu proljeće/ljeto 2019 – Foto:Bershka

Traper jakna – Foto:Bershka

Traper suknja – Foto:Bershka

Traperice – Foto:Bershka