Bijela košulja – komad odjeće za svaku priliku

Ne znate što obući? Počnite od bijele košulje, jer s njom ne možete pogriješiti. Kombinirajte je uz traperice, elegantne hlače, sako, suknju ili je obucite ispod haljine bez rukava. Što god da odaberete, izgledat zavodljivo! Ona može pridonijeti da djelujete strogo ili nježno, ovisno od prilike u kojoj je nosite i sa čim je uklapate.
bijela kosulja kombinacije
Definitivno jedan od najpraktičnijih komada odjeće, pa neka vam uvijek bude pri ruci kada se spremate za poslovni sastanak, tulum ili kavu s prijateljicama.

Najbolje bi bilo nabaviti nekoliko modela, koji se razlikuju po kroju, kragni, materijalu i tako poštedite sebe muka u prilikama kada “nemate što obući”. Dovoljno je da imate strukiranu, bijelu košulju s visokom kragnom, široku sa ruskom ili prozirnu, pa da zablistate! Od pamuka, svile ili čipke, bez rukava ili s karnerima …

Ne zaboravite trendovi dolaze i prolaze, a bijela košulja vas nikada neće iznevjeriti, osobito u situaciji kada “nemate što obući”.

Savjet plus: Prilikom kupnje vodite računa da vam ne bude tijesna, ali ni previše ležerna, uz blago strukiranu ćete izgledati ženstvenije.

POSLOVNO

U kombinaciji s crnim (kožnim) hlačama i blejzerom je praktično i efektno rješenje za posao, ali i važan sastanak. Povedite računa o dužini hlača, ovisno o tome s kojom obućom ih uklapate.

ROMANTIČNO

U bijeloj košulji i ženstvenoj suknji, zvonastoj ili s visokim strukom, možete izgledati nježno, seksi ili nevino, pa na temelju toga odaberite balerinke, cipele s visokom štiklom ili bajkerske čizmice.

LEŽERNO

Traperice i bijela košulja su dobitna kombinacija za “kafićarenje”, neformalni izlazak i druženje s prijateljima.
Izvor:Novosti