Bijeli eyeliner – kako ga nositi ovga proljeća

Iako se crna smatra neizostavnom bojom, kako u ormaru, tako iu neseseru sa sminkom, vrijeme je da stvari sagledamo iz suprotnog, bijelog kuta. Šminkeri savjetuju da je proljeće 2016. pravo vrijeme da počentet ga koristiti …
bijeli eyeliner proljece

Predstavljamo vam 10 sjajnih načina da ga koristiti:

1. Nanesite ga dužinom linije gornjih trepavica iu kutove oka, kako biste postigli efekt iskričavog pogleda.

2. Nanesite vječni crni eyeliner dužinom gornje linije trepavica, a potom,, rep “naglasite tankom linijom bijelog eyelinera.

3. Cat eye izgled postignite bijelim eyelinerom, izvucite i rep, a potom četkicom za ešanje sjena razmažite liniju iznad gornjih trepavica. Na ovaj način postići da vam oči izgledaju odmorno.

4. Iskoračite izvan svoje svakodnevne make up rutine i klasičan cat eye look nadogradte tako što ćete bijelim eyelinerom scrtati zanku liniju ispod donjih trepavica, ali samo do pola.

5. Gornji kapak osjenčite sjenilima u bojama pijeska, a potom bijelim eyelinerom iscrtaj liniju ispod donjih trepavica.

6. Za dnevnu varijantu, blago osjenčite bijelim eyelinerom samu unutarnje kutove oka.

7. Ukoliko želite eksperimentirati, isprobajte obrnuti cat eye look. Bijelim eyelinerom iscrtajte jaku liniju ispod donjih trepavica i izvucite rep kao i obično.

8. Ukoliko želite šminkom postići svjež i odmoran izgled, liniju ispod donjih trepavica iscrtajte tanku liniju, a potom je ublažite nježnim potezima četkice za miješanje sjena.

9. Samo za djevojke sa stavom: iscrtajte jaku i debelu liniju bijelim eyelinerom iznad gornjih trepavica, ali se zaustavite na kraju oka – ne crtajte rep.

10. Osvježite svoj omiljeni smokey eye izgled – naglasite unutarnje dijelove oko tik iznad crnog eyelinera.
Izvor:cosmopolitan