Bijeli luk za jačanje i rast noktiju – Recepti

Ako vam je želja da imate duge nokte, a niste ljubitelj nadogradnje, ne predstoji vam ništa drugo nego da pustite svoje. Možete koristiti mnoge od dodataka hrani namijenjenih za bolji rast noktiju i kose (kao što želatin), razni vitamin i prirodni maske protiv listanja noktiju. Ukoliko želite vidjeti rezultate brzo, isprobajte sljedeći savjet i rezultat neće izostati.
bijeli luk za jacanje i rast noktiju
Sve što treba učiniti je zgnječite češanj bijelog luka i utrljate na nokte, držite oko pola sata, a zatim operete ruke. Kako biste se bolje oslobodili mirisa, satav malo limuna i utrljajte ga po rukama. Ovo popularno povrće jača i učvršćuje nokte. Ili napravite regenerator za jačanje i brži rast noktiju od češnjaka.

Regenerator za jačanje i brži rast noktiju od češnjaka.

Jedan češanj češnjaka sitno nasjeckajte i stavite u bezbojni lak za nokte. Ostavite da odstoji 48 sati. Svaki drugi dan premažite nokte. Ne skidajte slojevi 4-5 puta. Poslije petog puta skiniuti sloj i premazivati ponovo. Za kratko vrijeme (2-3 tjedna) bit ćete oduševljeni: imaćete čvrste nokte, koji se više neće listati.

Recept je provjeren, malo ima intezivni miris češnjaka, ali vrlo brzo nestane. Pa neka vas to ne spriječi da na prirodni način postignete lijepe, zdrave i čvrste nokte!
Izvor:uspesnazena