Bik – godišnji horoskop 2016

Slobodni Bikovi mogu ući u novu vezu i to sa osobom koju poznaju dugo ili se godinama druže, ali morate raditi na sebi da bi veza opstala.
bik godisnji horoskop 2016

Ljubav

Slobodni Bikovi mogu ući u novu vezu i to sa osobom koju poznaju dugo ili se godinama druže, ali morate raditi na sebi da bi veza opstala. Druga polovica godine nije dobra za započinjanje novih veza, posebno listopad koji može biti turbulentan i za postojeću. Oni koji su u ozbiljnoj vezi, trebalo bi prijeći u novu fazu emotivnog života. Bikove u braku očekuje lijep period i zbližavanje s partnerom krajem 2016. godine.

Posao

Da biste napredovali u poslu, morate raditi na odnosima s okolinom. Trigon Jupitera iz Djevice do rujna ukazuje da su Bikovi pod nekom vrstom protekcije. Problematičan je samo siječnja, kada se vladar znaka Venera nađe sa Saturnom u strijelcu. Iako kratak, ovaj period će biti buran. Nikakve velike i bitne odluke ne donosite tada, posebno ne oko posla. Od polovice ožujka do početka travnja je dobar period za nove dogovore oko posla, koji uz povoljne aspekte mogu biti uklopljeni u realnost. Od svibnja sleduje još jedan povoljan period, iskoristite ga za eventualne promjene na poslu ili promjenu posla. Rizik će se isplatiti u drugom dijelu godine, kada ćete morati da se naviknete na veću odgovornost koja donosi i više novca. Što prije isplatite dugove, u koje ste zapali prethodnih godina. U posljednjem tjednu rujna iu listopadu je najbolje da mirujete na poslu.

Zdravlje

U prva tri mjeseca ćete biti vitalni, a potom slijedi razdoblje kada morate više se odmarati. Da biste se oslobodili stresa, otputujte negdje u srpnju. Bavite se sportom da bi ostali u formi.