Blizanci – godišnji horoskop 2016

Očekujte turbulencije u emotivnim odnosima, posebno u veljači.
blizanci godisnji horoskop 2016

Ljubav

Očekujte turbulencije u emotivnim odnosima, posebno u veljači. Veze koje već neko vrijeme ne funkcioniraju će se definitivno okončati i vi ćete početi na drugačiji način gledati na ljubav. To će se osobito intenzivirati od srpnja, kada se mijenja vaša ideja o tome kako bi prava veza trebala izgledati. Zauzeti bi trebalo da se više potrude oko partnera i priređuju mu česta iznenađenja. Ako ste godinu započeli u svađi sa partnerom, potrudite se da biste prebrodili teške situacije. Previše ste ljubomorni, što stvara teškoće. Imajte više razumijevanja za partnera i oprostite mu greške iz prošlosti.

Posao

Nova 2016. godina je obilježena retrogradnošću vašeg vladara, što znači da bi trebali prvo završiti sve započete projekte, pa tek onda počnete nove. Budite praktični, fleksibilni i ne odbijajte pomoć okoline u ostvarenju ciljeva, koji mogu donijeti poboljšanja položaja. Poslove ćete odrađivati bez većih poteškoća. Moguće su manje nesuglasice s poslovnim partnerima, ali će to na kraju rezultirati poboljšanjem karijere. U drugoj polovici godine ćete ostvariti važne kontakte. Postoji mogućnost odlaska na sajam ili kongres u inozemstvo. Krajem godine možete imati problema s pravnim pitanjima. Moguće su i nove poslovne suradnje, ali budite oprezni da ne postanete žrtva prijevare. Pažljivo čitajte dokumenta prije potpisivanja. Ova godina je odlična da se riješite starih dugova.

Zdravlje

Tijekom čitave godine ćete se osjećati dobro, a od srpnja će vam energija biti na zavidnoj razini. Vrijeme je da se riješite svih poroka i poboljšati fizičko i mentalno zdravlje.