Boja vina – glavna boja za ovu sezonu

Kao što opojni, aromatični burgundac omamljuje ljubitelje vina, tako je i njegova bordo nijansa osvojila poklonike mode ove sezone. To je boja koja asocira na strast i nježni dodir pliša … Za poseban dojam dovoljno je da imate kaput, čizme ili tamnocrveni ruž i lak na noktima.

Uz suknje ili hlače bordo nijanse, možete kombinirati kratku bež jaknu. Ako se opredijelite za kratke čizmice na štiklu, uz šal s resama i trendi torbicu, vaš outfit bit će vrlo autentičan. Mantil ili dugačak kaput bordoljubičaste nijanse, s visokim ovratnikom, sjajno se kombinira uz malu teget ili crnu haljinu i efektnu narukvicu.

Mladalačkom izgledu pridonijet strukirani bordo kaputić ispod kojeg proviruju karirana košulja i bijeli džemper. Smelija kombinacija je ona sa crvenim “animal print” hlačama i cipelama s platformom.

Dnevna ili večernja varijanta

Džemper ležerno uvučen u suknju ili haljina do koljena u “vinskim” nijansama uvijek je dobitna kombinacija, bilo da je nosite navečer s elegantnim cipelama ili “grilonke” i čizmama tijekom dana.

Savjet: Boja crvenog vina odlično se uklapa sa maslinastom, teget, plavom, bež i crnom.
Izvor:Novosti