Boje kose koje su u trendu za proljeće/ljeto 2017

Mnoge žene već sada razmišljaju o trendi frizurama za proljeće/ljeto 2017, ali prije frizure trebate dosta razmisliti o odabiru boje za kosu. U ovome članku odlučili smo da vam predstavimo nekoliko trendi boja za kosu koje će biti glavni trend u 2017 godini. Sigurni smo da će vam to pomoći u izboru boje za kosu. Krenimo redom sa bojama za kosu koje su u trendu za sezonu proljeće/ljeto 2017.

Siva (boja pepela) – Trendi boja za kosu

Mnogi modeli na svjetskim modnim pistama su bas ovu boju kose odabrali i definitvino će biti jedna od trendi boja za kosu u 2017 godini. Ova boja je savršena za žene sa plavom kosom. Na fotografiji ispod možete pogledati kako izgleda siva boja kose.

Smeđa boja kose

Kada govorimo o trendi bojama za kosu vezanih za žene sa tamnijom kosom onda definitvino će smeđa boja za kosu biti u trendu za proljeće/ljeto 2017. Na modnim pistama mnogi poznati modeli su bas odabrali ovu boju kose. Primjer možete vidjeti na fotografiji ispod a ujedno i neku trendi fizuru.

Crvena boja za kosu definitvino IN

Mnoge trendi boje za kosu su nadahnute prirodom tako da nije izuzeatak ni za crvenu boju kosu. Crvena boja koje je IN u 2017 godini i mogli smo vidjeti dosta poznatih modela sa crvenim pramenovima. Kako to izgleda? Pa možete vidjeti na fotografiji ispod.

Pastelne boje za kosu

Ovo su vrlo neobićne boje kose ali su definitvino u trendu za sezonu proljeće/ljeto 2017. Mnoge stvari u 2017 godini naginju prema pastelnim bojama. Recimo na modnim pistama ste mogli vidjeti pastelno ružičaste pramenove. Isto ste mogli vidjeti blijede nijanse ružičaste, žute i plave – boje je lijepo, čak i ako je styling je bio problematičan.

Balayage – Pramenovi

Jedan od povratnićkih trendova kada je upitanju boja kose je Balayage i definitvino je jedan od glavnih trendova u 2017 godini. Balayage ili balejaž je tehnika farbanja kose sa kojom ćete postići prirodan izgled osunčane kose. Sam naziv potječe od francuske riječi Balay (u ovom slučaju nanošenje boje slobodnim stilom). Prijelaz između pramenova je totalno prirodan, efekt je podjednako dobar, bez obzira da li nosite lokne ili ravnu dugu kosu.Sigurni smo da su mnoge djevojke ovaj trend već isprobale prošlih godina a dobra je vijest da je opet trendi u sezonu proljeće/ljeto 2017. Nekoliko primjera možete provjeriti na fotografijama ispod.