Bora Bora – rajski otok u Pacifiku

Pretpostavljamo da nema osobe na planeti kojoj jedna od želja nije da odmara na rajskom otoku nazvanom Bora Bora. Ukoliko nemate prilike da ga vidite uživo.
bora bora slike 1
Egzotično ostvro smješteno usred Pacifika, na pola puta između Australije i Sjeverne Amerike, s razlogom je dobio epitet jednog najljepših mjesta na cijeloj planeti.

Kristalnoplavom voda i egzotični grebeni koji okružuju otok privlače turiste iz cijelog svijeta da svoj ​​odmor provedu u ovom okruženju koje djeluje kao san.

Osim očaravajućih plaža i skoro pa netaknute prirode, otok je prepoznatljivo po eskluzywnym hotelima koji zadovoljavaju apetite i najzahtjevnijih gostiju. Ne samo da turisti dolaze iz svih dijelova svijeta, već je i naša poznata glumica Marija Karan sa svojim izabranikom uživati ​​u čarima romantičnog otoka na svom medenom mjesecu.

“Tako je divno da ne postoje riječi koje bi to opisale”, izjavio je James Mičener, američki pisac povijesnih romana i naročiti poznavalac egzotičnih destinacija.
Izvor:lisa.rs
bora bora slike 2bora bora slike 3 bora bora slike 4 bora bora slike 5 Bora Borabora bora slike 7 bora bora slike 8 bora bora slike 9