Brz i jeftin tretman čišćenja lica

Profesionalni tretmani lica mogu često biti skupi, traju duže nego što bismo željele, a nerijetko se događa da nam osoba ne odreaguje kako želimo jer se upali, bukne i naredna dva dana nismo spremne za pokazivanje lica. Mi vam predstavljamo način kako očistiti liceu toplini svoga doma, brzo i jednostavno, s preparatima koji su vrlo lako dostupni i pristupačni svačijem novčaniku. Predlažemo da ovaj tretman radite jednom tjedno, jer nema ni potrebe da ga korustite češće, u to ćete se, drage dame, same uvjeriti.

Uzmete jedno bjelance i umutite pjenasto, dodati jednu žlicu kukuruznog brašna. To sve namažete na vaše lice i pričekate da se osuši dvadesetak minuta.

Kružnim pokretima vlažnim rukama skidajte masku s lica i umijte se na kraju mlakom, a onda hladnom vodom.

Sljedeći korak je da uzmete jabučni ocat i komadićem vate očistite lice. Pričekajte desetak minuta malo da se to osuši. Za to vrijeme pravite sljedeću masku.

Uzmete četvrtinu kockice kvasca i stavite nekoliko kapi mlijeka, pričekajte malo da vidite da li treba još, jer maska treba biti kao pasta, dovoljno da se razmaže po licu.

Nanesite masku na lice, pričekajte opet dvadesetak minuta i opet mlakom vodom se umijte da skinete masku.

Posljednji korak je da nanesete na lice vašu odgovarajuću hidratantnu kremu za lice i da blistate cijeli tjedan.

Za piling masku najbolje je koristiti domaće krupnije brašno, ali kao nemate može i iz trgovine isključivo kukuruzno. Predlažemo da čišćenje lica na ovakav način obavite navečer da bi koža mogla što duže biti čista.

Ocat je najbolje koristiti jabučni, ali ako imate neko drugo aromatično a slabije, neće škoditi.

Ove maske su sasvim prirodne tako da nema nikakvih opsanosti niti mogućnosti da vaša koža neženjeno odreaguje.
Izvor:onapotal