Brži rast noktiju – jednostavan recept

Autor Datum 16/12/2017

Bez sumlje, svi mi volimo raditi stvari na lakši i jednostavan način. Pogotovo kada je upitanju naša ljepota i zdravlje, volimo da koristimo jednostavne proizvode, prirodne i zdrave metode umjesto gotovih proizvoda.

Ovo je odličan prirodni recept koji je pronašla jedna djevojka. Njezin jednostavni i prirodni recept sadrži maslinovo ulje koje korisno i ima čudesno dijelovanje na našu kosu i kožu. Prema tome mnogi proizvodi za njegu ga sadrže. Ne morate potrošiti novac na skupe proizvode koji ga sadrže već možete u udobnosti svoga doma da napravite prirodne proizvode sa maslinovim uljem za njegu.
Osim toga, trebate pogledati video u nastavku, gdje možete vidjeti kako koristiti ovu prirodnu smjesu od maslinovog ulja za brži rast vaših noktiju.
Nema više umjetnih noktiju niti trošenja salonima ljepote kada uz ovu smjesu možete imati duge i zdrave prirodne nokte.

Prirodni recept za rast noktiju

Za ovu prirodnu smjesu koja ubrzava rast vaših noktiju biti će vam potrebno malo maslinovog ulja, malo svježe iscijeđenog soka od naranče i češnjaka.
Pomiješajte sok od naranče i zgnječeni češnjak u posudu i držati nokte u toj smjesti 10 minuta. Nakon toga, potopiti prste u čistom maslinovom ulju 5 minuta.
Za najbolje rezultate, ovaj tretman radite dva puta tjedno. Bez sumlje efekti će vas iznenaditi.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.