Brzi trikovi za bolji izgled vaše kose

Svima nam se desi da nam kosa nije “u elementu”. Evo kako brzinski popraviti frizuru.
izgled vase kose

Dodajte kosi volumen

Zabacite glavu prema naprijed, malo razbarušite rukama kosu i nanesite lak za kosu oko korijena. Kosu zatim uobičajeno uredite.

Oživite krajeve ravne koše

Razdvojite kosu u tri ili četiri dijela na vrhu glave i sa strane. Na svaki dio nanesite volumizirajući lak za kosu. Kosu narolajte viklerima (uzmite širinu 1,5 do 3 cm). Posušite kosu i ostavite viklere na kosi dok vam se kosa ne ohladi. Skinite uvijače i stilizujte kosu.

Oživite krajeve kovrčave koše

Razdvojite kosu u četiri ili pet dijelova. Svaki dio namotajte na okruglu četku i posušite. Za kraj nanesite malo pomade na vrhove.

Masna kosa

Nanesite malo baby pudera na kosu i raščešljajte.

Ukrotite kovrče

Našpricajte kosu vodom ili lagano navlažite mokrim ručnikom. Nanesite na kosu sprej za kovrče i pustite da vam se kosa prirodno osuši.

Dodajte kosi sjaj

Uzmite malo pomade (odaberite onu bez masti) na obje ruke i lagano utrljajte u kosu – odmah ćete dodati sjaj kosi. Najbolje izgleda na kratkoj kosi.

Ukrotite razuzdane šiške

Nanesite gel ili pjenu za stiliziranje na šiške. Četkom izvucite šiške prema van. Šiške isfenirajte u smjeru u kojem želite da vam stoje.

Riješite se zapetljane kose

Nanesite regenerator u spreju na zapetljanu kosu. Pažljivo raščešljavajte češljom sa širokim zupcima počevši od krajeva. Za stvarno zapetljanu kosu nanesite silikonski proizvod prije raščešljavanje.
Izvor:zenaba