Bundeva za uspješno mršavljenje

Sezona bundeva u tijeku, pa je iskoristite. Svježe cijeđen sok ili salata od ovog povrća, sjeckanog i kuhanog na pari – su idealni i za liniju i za uživanje. Bogata kalijem, kalcijem, fosforom, željezom, vitaminima …
bundeva

San svake žene je smršaviti, a da ne gladuje.

Rigorozne dijete svakako nisu dobre za zdravlje, jer izgladnjivanjem organizam ostaje bez važnih minerala i vitamina. Zato je tu – bundeva. Jeste li znali da je glavni sastojak njenog “mesa” voda, a da je bogata kalijem, kalcijem, fosforom, željezom, vitaminima A, B i C? Upravo zato je neprevaziđen suborac u borbi protiv viška kilograma, a pritom i važan izvor zdravlja. Ali vodite računa koji dio koristite.

Dok su sjemenke bundeve prave energetske bombe, “meso” gotovo uopće na sadrži masnoće. Zato se “bacite” na njega. Zbog vitamina K, koji regulira gustoću krvi, i T, koji ubrzava metabolizam, pospješuje mršavljenje i čini vas sitim.

Sezona bundeva u tijeku, pa je iskoristite. Svježe cijeđen sok ili salata od ovog povrća, sjeckanog i kuhanog na pari – su idealni i za liniju i za uživanje.
Izvor:Novosti