Burgundy boja – Modne kombinacije za jesen

Jeli i kod vas sunčano danas? Da bi vas ugrijali i pomogli vam u vašim modnim kombinacijama za danas smo odabrali modne kombinacije u burgundy boji koje možete nositi ove jeseni. Ove modne kombinacije u burgundy boji će vam najbolje pokazati kako možete da nosite komade odjeće i obuće u ovoj jesenskoj trendi boji i sigurno će vaš outfit podići na višu razinu.

Trebate biti spremni jer burgundy boja je definitvino najtrendi boja za jesen/zimu 2017 – 2018. Sigurni smo da u svome ormaru imate neke majice,jakne,bluze u burgundy boji. Sigurni smo isto da imate neke haljine dugih rukava u burgundy boji. A ako volite kožne jakne sigurno možete pronaći kožnu jaknu o ovoj trendi jesenskoj boji. Mi ćemo vam u ovome članku pokazati kako ih možete kombinirati. A na ovome linku ovdje možete provjeriti nokte u burgundy boji.

Modne kombinacije u burgundy boji za ovu jesen provjerite ispod.

burgundy-boja-modne-kombinacije-za-jesen-1burgundy-boja-modne-kombinacije-za-jesen-2 burgundy-boja-modne-kombinacije-za-jesen-3 burgundy-boja-modne-kombinacije-za-jesen-4burgundy-boja-modne-kombinacije-za-jesen-5 burgundy-boja-modne-kombinacije-za-jesen-6 burgundy-boja-modne-kombinacije-za-jesen-7