Burgundy boja – Odlične modne kombinacije za zimu

Mi vam svakoga dana donosimo jako zanimljive modne kombinacije a ujedno pratimo modne trendove. Za hladniji dio godine je u trendu burgundy boja. Sigurni smo da su već sada mnoge od vas imaju neki komad odjeće ili obuće u ovoj trendi boji.

Ako želite moderan i elegantan izgled onda definitvino morate odabrati odjeći i obuću i burgundy boji.U sezoni kada je u trendu burgundy boja možete pronaći različite komade odjeće i obuće. Od savršenih kaputa do čizama. I sigurno smo da će vam ove modne kombinacije pomoći u odluci kako možete kombinirati i nositi ovu trendi boju. Možete jednostavno odabrati samo neki komad odjeće u burgundy boji ili možete odabrati više komada odjeće tako da vaš cijeli outfit bude u ovoj trendi boji. Ovu boju možete odlično kombinirati sa crnom, bijelom, bež, sivom i izgledati elegantno i zapanjujuće. A ujedno možete odabrati šal, torbu ili čizme u burgundy boji. Na elegantan način nosite burgundy boju ove zime.

Modne kombinacije u trendi boji za ovu zimu provjerite ispod.

burgundy-boja-odlicne-modne-kombinacije-za-zimu-1burgundy-boja-odlicne-modne-kombinacije-za-zimu-2 burgundy-boja-odlicne-modne-kombinacije-za-zimu-3 burgundy-boja-odlicne-modne-kombinacije-za-zimu-4burgundy-boja-odlicne-modne-kombinacije-za-zimu-5 burgundy-boja-odlicne-modne-kombinacije-za-zimu-6 burgundy-boja-odlicne-modne-kombinacije-za-zimu-7