Calzedonia kupaći kostimi – kolekcija za ljeto 2018

Autor Datum 03/04/2018

Kolekcija kupaćih kostima Calzedonia oživljava neke zaboravljenje trendove iz pedesetih. Ovo kolekciju kupaćih kostima krase zanimljivi detalji što je čine jednom od unikatnih za ljeto 2018. Sigurno ćete u ovoj kolekciji pronaći kupaći kostim koji vam savršeno odgovara. Sada malo više o tome kakve je kupaće kostime modni brend Calzedonia pripremio za ovu sezonu.

Cvjetni print možete pronaći na nekoliko modela kupaćih kostima Calzedonia, ali to nije sve. Tu su i čipkani dodaci koji kupaćem kostimu daju posebnu dozu ženstvenosti. Ako volite prugice, možete pronaći Calzedonia bikini u prugicama, a za one koji vole animal print, isto imate u ovoj kolekciji. Dva modela crni dvodjelnih kupaćih kostima Calzedonia će sigurno privući vašu pažnju. Ako se ne možete odlučiti koji kupaći kostim da odaberete u ovoj kolekciji, crni će biti savršen odabir. Kada govorimo o jednodijelnim kupaćim kostimima Calzedonia, možete pronaći u crvenoj, crnoj i kraljevsko plavoj boji. A posebno se istiću jednodijelni kupaći kostimi sa cvjetnim printom ili sa točkicama. Nadamo se da će vam ovaj članak biti od velike pomoći u odabiru kupaćeg kostima za ljeto 2018 i vaše uživanje na plažama.

Calzedonia kupaće kostime za ljeto 2018 pogledajte na fotografijama ispod.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.