Calzedonia kupaći kostimi – kolekcija za ljeto 2018

Kolekcija kupaćih kostima Calzedonia oživljava neke zaboravljenje trendove iz pedesetih. Ovo kolekciju kupaćih kostima krase zanimljivi detalji što je čine jednom od unikatnih za ljeto 2018. Sigurno ćete u ovoj kolekciji pronaći kupaći kostim koji vam savršeno odgovara. Sada malo više o tome kakve je kupaće kostime modni brend Calzedonia pripremio za ovu sezonu.

Cvjetni print možete pronaći na nekoliko modela kupaćih kostima Calzedonia, ali to nije sve. Tu su i čipkani dodaci koji kupaćem kostimu daju posebnu dozu ženstvenosti. Ako volite prugice, možete pronaći Calzedonia bikini u prugicama, a za one koji vole animal print, isto imate u ovoj kolekciji. Dva modela crni dvodjelnih kupaćih kostima Calzedonia će sigurno privući vašu pažnju. Ako se ne možete odlučiti koji kupaći kostim da odaberete u ovoj kolekciji, crni će biti savršen odabir. Kada govorimo o jednodijelnim kupaćim kostimima Calzedonia, možete pronaći u crvenoj, crnoj i kraljevsko plavoj boji. A posebno se istiću jednodijelni kupaći kostimi sa cvjetnim printom ili sa točkicama. Nadamo se da će vam ovaj članak biti od velike pomoći u odabiru kupaćeg kostima za ljeto 2018 i vaše uživanje na plažama.

Calzedonia kupaće kostime za ljeto 2018 pogledajte na fotografijama ispod.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.