Čaša ovoga napitak čisti pluća i jača imunitet

Brojne studije su istaknuli da je zob jedana od najvrednijih namirnica na Zemlji zbog svojih hranjivih tvari. Sadrži mnogo vrijednih hranjivih tvari koje su važna za svakog čovjeka, kao što kao što je lecitin, vitamin A i B, korisnih proteina i aminokiselina, niacin, biotin, kalcij, željezo, fosfor , cinka, magnezija, joda.
casa-ovoga-napitka-cisti-pluca-i-jaca-imunitet
Ovo prirodni pripravak od zobi koji vam predstavljamo danas je vrlo učinkovit u slučajevima kašlja kod djece i to značajno pojačava njihov imunološki sustav.

Samo jedna čaša ovoga prirodnog pripravka od zobi može da očisti vaša pluća od sluzi i ojačati vaš imunitet.

Potrebni sastojci:
1 šalica zobenih pahuljica
1 šalica vode
200 grama meda

Ovo je dovoljno za 4 do 5 dana.

Način pripreme:

Operite zobene pahuljice i stavite ih u malu posudu, dodajte jednu čašu vode. Zatim stavite smjesu na štednjak i pustite nekoliko minuta da kuha. Nakon što se ohladi dodajte med. Preporučljivo je kuhati smjesu navečer i ostaviti da se hladi do jutra. U jutarnjim satim iscjediti zob(ukloniti zobene pahuljice iz smjese) i ostaviti dobiveni sok u staklenu. Čuvati u frižideru.

Kako koristiti ovaj lijek od zobenih pahuljica?

Za razdoblje od 40 dana, dati svoje dijete malu šalicu (30ml) od ove smjese na prazan želudac. Zatim, trebate uzeti 15 dana pauze, a nakon toga prekida, možete početi dajući im ovo piće opet svako jutro još 40 dana.

Jako je važno da ne preskočete dana, ali slijedite raspored za 40 dana, 15 dana pauze, a zatim još 40 dana.

Ova nevjerojatna lijek je toliko jak i moćan da ćete morati koristiti samo jednom, i nakon ovog postupka, vaša djeca neće biti sklona virusnim oboljenjima i bolestima.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.