Četkica od maskare – Kako je možete iskoristiti?

Sigurno vam nikad ne bi palo na pamet što sve možete napraviti s četkicom od maskare. Sad proučite, a nakon što potrošite prvu sljedeću maskaru do kraja, ili se osuši, bacite tubu, ali ne i četkicu.
iskorisiti cetikicu maskare

Nanesite balzam za usne

Ako balzam nanosite četkicom od maskare, usput lagano trljajući s njom, napravit ćete nježan piling usnica, pri čemu ćete se riješiti bilo kakvih ljuskica ili prljavštine, te ćete savršeno pripremiti usne za sve moderne jesenske mat nijanse ruževa. Pritom možete koristiti bilo koji balzam.

Nanesite sjenilo za obrve

Prvo dobro raščešljajte obrve s ovom četkicom, a zatim jednoliko raspoređeno nanesite sjenilo ili skinite višak na mjestima gdje ste pretjerali.

Nanesite serum za rast na trepavice i obrve

Umočite četkicu u ricinusovo ulje i pročetkajte po obrvama i trepavicama prije spavanja, te koristiti kao serum za rast.

Dovedite u red sitne dlačice kose

Posprejajte četkicu lakom za kosu i začešljajte neposlušne sitne dlačice kose uz lice prema natrag.

Nanesite gel za kosu

Ako vas muče neposlušne obrve, nanesite na četkicu malo gela za kosu i počešljajte obrve kako bi ostale poslušne na mjestu.

Stvorite pigment u prahu

S četkicom pročetkajte po površini sjene, pudera ili rumenila kako bi ga pretvorili u prah. Možete čak i pomiješati dvije boje i stvoriti potpuno novu nijansu. A za odvažne, pokušajte pomiješati mat sjenu sa sjajem.
Izvor:harber