Christian Louboutin i njegove neodoljive cipele

Svaka žena je barem jednom čula za ime Christian Louboutin. Ako ste ljubitelj mode onda znate da je ovaj čovjek dao potpuno novi naziv cipelama, sada one govore same za sebe i bukvalno vas nose. Pa i ne baš, jer kada utvrdite koliko koštaju i koliko su neudobne onda će većina reći da nisu vrijedne ni slave ni popularnosti koju imaju.

Popularne red soles cipele su najčešće koje ćete vidjeti na crvenim tepisima, jer se njihova podloga savršeno slaže sa crvenim tepihom. Mislim da bi svaka žena željela da ima barem jedan par ovih popularnih cipela, pa hajde da vidimo šta nova kolekcija donosi. Da li ćete vidjeti cipele svojih snova? Vrlo vjerovatno jer gospodin Christian Louboutin zna kako napraviti očaravajuće cipele. Prozirne ili mrežaste cipele su i dalje jedne od omiljenih ovom gospodinu.

Osim čipke on voli kombinovati razne efekte sa swarovski kristalima i koncima raznih boja. Ove sezone naglasak je na čizmicama do gležnja, popularnim gležnjačama koje i nisu baš praktične. Izgledaju prelijepo zar ne, ali koliko su nosive? Definitivno nisu za hodanja nego samo za pokazivanja! Naravno ove cipele su umjetnost, funkcionalnost im nije jača strana!

Novu kolekciju Christian Louboutin cipela pogledajte na fotografijama ispod.