Čime se žene služe da osvoje pravog muškarca

Autor Datum 07/12/2017

Da je nošenje izazovnog donjeg rublja navika koja pali muškarce i nije neka novost, ali žene imaju i neke druge neočekivane navike kojima će privući “pravog”. Pravi muškarac ne traži, naime, samo lijepu “lutkicu”, već inteligentnu, samouvjerenu i zabavnu ženu s kojom može ostvariti kvalitetniju vezu.
sretan par ljubav

1. Kada žena uživa u hrani

Pravi muškarac voli pogled na ženu koja uživa u hamburgeru, krumpirićima i drugim “masnim” zalogajima. Pogotovo ako to čini bez ispričavanja i zadrške, a pritom ne brine hoće li se uprlja. S druge strane, on ne voli kada je žena na dijeti, ne jede veliki broj namirnica i ne uživa u svom obroku.

2. Kada žena zna da citira omiljeni film / knjigu / predstavu

Muškarce privlače inteligentne žene, ali ima nešto posebno privlačno u ženi koja zna da u svakodnevni razgovor ubaci omiljeni citat iz filma, knjige, kazališne predstave ili sličnog oblika pop kulture.

3. Kada žena odgovara na pitanja sa “Može, zašto ne?”

Žena koja ima avanturistički duh i voljna je isproba većinu stvari barem jednom u životu je ultimativna muška fantazija. Pritom se ne misli samo na žene koje su voljne eksperimentirati u krevetu, već i one koje to čine u svakodnevnim životu s novim okusima, iskustvima i aktivnostima.

4. Kada žena na društvenim mrežama ne objavljuje samo selfije

Pravog muškarca privući će žena koja je zainteresirana za više stvari, a ne samo za objavljivanje svojih portreta. Privući će ga ona koja je fotografirala atraktivnu zgradu, ukusan obrok, čudan oblak na nebu i druge zanimljivosti.

5. Kada je žena toliko koncentrirana da će ignorirati sve oko sebe

Muškarce privlači žene koje mogu da se toliko skoncentrišu na neku aktivnost, da će zaboraviti sve oko sebe. Bez obzira da li se radi o brizi za dijete, pisanju poslovnog izvješća ili kuhanju makarona, muškarac voli kada je ženausredsređena, a pogotovo kada je njezina pažnja usmjerena na njega.
Izvor:zadovoljna

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.