Čipkane haljine za romantičan izgled

U aktualnim kolekcijama čipka je nezaobilazan detalj. Inspirirala je mnoge dizajnere koji su je maksimalno iskoristili u različitim odjevnim stilovima. Od kada se pojavila na modnoj sceni, čipka je simbol elegancije, ženstvenosti i otmjenosti.
cipkane haljine za romantican izgled
Osim toga, jednako je i romantična, i šik, i vrlo seksi, a pravi je izbor za vruće ljetne dane. Šupljikavi i lagani materijali inače su najugodniji za ovo doba godine, a čipka ima prednost zato što uvijek privlači pažnju i cjelokupan izgled čini atraktivnijim.

Najviše se ističu haljine od čipke, u raznim formama, tako da svaka dama može nađe model po svojoj mjeri.

Upečatljive su blago strukirane, u retro-stilu, s blagim izrezom i dužine do koljena. Ovi modeli inače su idealni za posao i večer.

Također su interesantne čipkane haljine s tankim bretelicama puf kroja dizajnirane u slojevima, kao i midi glamurozni modeli od svjetlucavih materijala i sa šljokicama. Hit su i majice od čipke idealne i za hlače i traperice, praktične su, jer se lako kombiniraju, čak odlično stoje i uz traper šortseve.

Tu su i tunike i suknje s detaljima od čipke, a osim što se odlično uklapaju uz različite stilove, pravi su izbor i za sve prilike. A osim bijelih i crnih, ovog ljeta moderni su i ljubičasti, plavi, zeleni, ružičasti i žuti čipkani komadi.
Izvor:Novosti