COSMETIC NEWS – Najava – 14. i 15. 4. 2018

Autor Datum 10/04/2018

Ovog vikenda, 14. i 15. 4. 2018., u Opatiji će se održati jubilarni 25. Međunaroni sajam kozmetike i wellnessa „COSMETIC NEWS“! Na njemu posljetitelji mogu, uz besplatan ulaz, pristupiti sajamskim cijenama najnovijih i najtraženijih proizvoda za njegu svog tijela dostupnih na tržištu!

Više o ponudi sajma pogledajte na www.cosmetic-news.com.hr ili na Facebooku!

Ali ove godine noćni program sajma bit će jednako je bogat kao i dnevna ponuda jer ipak slave srebrnu obljetnicu!

Subotnja večer će započeti oko 21h pićem dobrodošlice svakom gostu pod pokroviteljstvom vrhunske hrvatske autohtone vinarije Agris, a potom slijedi modna revija riječkog dizajnerskog studija koji okuplja petnaestak hrvatskih modnih dizajnera s unikatnim odjevnim predmetima pod zajedničkim imenom Cro design studio.

U svečanom tonu glazbenu večer započet će Sandi Cenov na gitari, a za njime nastaviti Minea. Očekujemo večer zabave i uživanja koju svakako ne smijete propustiti!

Sve će se odijati pod krovom luksuznog novog objekta na samoj morskoj obali u srcu Opatije Angiolina Reseadance, a voditelj večeri bit će pjevač, zabaljač i imitator te veliki prijatelj sajma Boris Kosmač!

Spremite svoje najdraže haljine, košulje i plesne cipele jer ovaj vikend u Opatiji bit će nezaboravan!

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.