Creative Vision – sve najbolje za vaše vjenčanje

Autor Datum 04/01/2016

Creative Vision je tim mladih ljudi, koja je cilj da Vi dobijete najbolje i najoriginalnije fotografije moguće.Zbog toga, pre same svadbe insistiraju na kratkom, ali vrlo korisnom razgoboru sa budućim bračnim parom, oko svih detalja, da bi se adekvatno pripremili, a Vi kasnije užiivali gledajuće fotografije.
vjencanje slika glavna 1

Vaša venčanja su umetnost, svako venčanje ima svoju priču, a Creative Vision tim je samo svedok.

vjencanje slika glavna 2
vjencanje slika glavna 3

vjencanje slika glavna 4
Ne igrajte se sa vašim najdragocenijim uspomenama – odaberite kvalitet, pouzdanost i iskustvo!
Creative Vision nudi i snimanje venčanja, izradu kratog i dugometražnog filma.
vjencanje slika glavna 5

vjencanje slika glavna 6

Sećate li se osećaja kada vidite nešto mnogo dobro na televiziji, film, reklamu, reportažu ili tako nešto?

Ovom timu mladih ljudi je cilj da takav utisak ostavlja i Vaš snimak sa svadbe. Kao i za fotografisanje, za snimanje se dogovaraju sa budućim parom, i ako je moguće sa najbližim ljudima, rođacima, osobama koje Vas najbolje znaju. To će pomoći da Vas bolje upoznaju i onda naprave film koji ćete želeti da pokažete svima. Vreme klasičnog snimanja prošlo. Da se razumemo, svakako pored kratkog filma dobijete i duži snimak, od svog materijala kojeg imamo, ali retko ko ima pažnju da gleda 3,4 i više sati snimak venčanja. Ruku na srce, Vi ćete taj snimak pogledati najviše par puta, verovatno odmah nakon svadbe, ali mahom kasnije, da se prisetite kako je to nekada bilo.Ipak, kratak film je onaj film što ćete pokazivati drugima, pa neka on bude neverovatan.

Za više informacija, posetite njihov sajt
http://www.creativevision.rs/

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.