Čudne stvari koje muškarci vole na djevojkama

Autor Datum 13/05/2016

S obzirom da smo svi različiti, privlače nas i različite stvari. Naravno da za svog muškarca uvijek želimo biti u najboljem izdanju, međutim, začudiće vas kada vam budemo rekli da toga ne morate slijepo da se pridržavate.
muskarci vole na djevojkama
Postoji puno stvari koje su muškarcima privlačne kod žena, a neke od njih su krajnje čudne. Evo nekoliko stvari zbog kojih će vam postati jasnije da nedostaci i nesavršenstva nekome mogu biti izuzetno simpatični i privlačni.

Strah

Zvuči smiješno, ali zapravo, kada bolje razmislite, ima smisla. Nije da muškarci žele žene imaju u sebi usađen ogroman strah od nečeg, ali mala doza straha njima imponuje, daje im priliku da pokažu svoju hrabrost i ispadnu heroji pred vama.

Vole kada ne nosimo šminku

Činjenica je da većina muškaraca obraća pozornost na to koliko djevojka vodi računa o svom izgledu. Međutim, njima je itekako privlačno kada je žena potpuno prirodna – u trenerci, neočešljana, bez šminke … Muškarci tvrde da njima to daje određeni okvir toga kakva je žena zapravo. Poenta je u prirodnosti, zato se ne ustručavajte da mu pokažete svoju prirodnu ljepotu.

Naočale

Možda je vama čudno ali muškarci žene koje nose naočale smatraju jako seksipilnim I često su dio muških fantazija. Njima je to vrlo atraktivno, pogotovo ako znate kako ih nosite.

Vole nas promatraju dok se šminkamo

Muškarci su fascinirani time kako žene koriste šminku. Začuđuje ih činjenica koliko precizno to radimo i to da svaka od nas ima svoj jedinstven stil šminkanja. Zato, nemojte se ustručavati da pred njim popraviti šminku, sigurno će misliti da je to jako seksi.

Naglasak

Govorite tačno onako kako izvorno govorite, i nikako drugačije. Nije bitno kakav naglasak ili izgovor imate – budite prirodni. To je nešto što muškarci smatraju atraktivnim kod žena.

Strije

Ako ste se nedavno porodili sigurno ste već upoznati s pojavom strija. One su za žene prava noćna mora ali velike su šanse da vašem partneru one uopće ne smetaju. Zašto? One ga podsjećaju na činjenicu da ste rodili njegovo dijete. Zanimljivo, zar ne?
Izvor:cosmopolitan

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.