Cvjetne jakne – Modne kombinacije

Cvjetni print je veliki trend za ovo proljeće. Da li ste razmišljati o cvjetnim jaknama? Odličan komad odjeće ako želite da pratite zadnje modne trendove. Ovu vrstu jakne već sada imaju mnogi poznati modni blogeri ali i obične djevojke diljem svijeta koje su prihvatile ovaj modni trend.

Za vas smo pripremili nekoliko modnih kombinacija sa cvjetnim jaknama, kako bi vidjeli da ih vrlo lako možete dodati u svoje modne kombinacije. Ne morate ovaj trend slijediti u stopu, već ponekad jednostavno možete obuću svoju cvjetnu jaknu. Lako je možete nositi sa skinny trapericama ili nekim causal majicama. Eto jedne modne kombinacije. Dovoljno je da uz cvjetnu jaknu, ostali komadi odjeće budu neutralne boje.

Najlakši način da naglastie cvjetni print jeste, da odaberete cvjetnu jaknu uskladite sa bijelim trapericama, suknjama od obuće odaberete štikle. Jednostavna moda kombinacija – cvjetna jakna i bijela majica. A ako želite elgantan izgled odaberite bijelu suknju i cvjetnu jaknu.

Nadamo se da će vam ovi savjeti biti od pomoći

Cvjetne jake – Kako ih možete nositi i kako ih kombinirati, provjerite na fotografijama ispod.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.