Da isfenirana frizura traje duže

Kad izađete iz frizerskog salona osjećate se odlično jer vaša frizura izgleda besprijekorno. Da biste zadržali taj osjećaj potrebno je da feniranje potraje što duže. Donosimo vam nekoliko savjeta uz koje će vaša isfenirana kosa što duže izgledati svježe.
da isfenirana frizura traje duze
Vezanje – Kad vam smeta, kosu nikad nemojte čvrsto vezati gumicom. Koristite šnalu ili platnenu gumicu kojom ćete zavezati kosu što labavije kako se ne bi lomila i kako na njoj ne bi bilo vidljivih tragova od vezivanja.

Vikleri – Za samo 30 minuta vikleri će vratiti volumen vašoj frizuri. Koristite krupne viklere. Dovoljno je da po jedan stavite naprijed (na šiške), sa strana i na vrh glave kako bi kosa ponovno bila bujna i izgledala svježe.

Jastučnica – Spavajte na svilenoj jastučnici ako se ne želite buditi s slijepljene kosom. Kosa se na svili slobodno kreće tijekom noći zbog čega će zadržati volumen.

Ruke – Ruke držite dalje od kose. Kad se igrate s kosom ili često provlačite prste kroz nju, potičete vlasište na veće lučenje masnoće.

Šampon za suho pranje – Šampon za suho pranje odlična je pomoć za oživljavanje kose. Utrljajte ga u vlasište kako bi vaša kosa ponovno izgledala svježe i bujno.
Izvor:ljepota.ba