Da li je on za ozbiljnu vezu?

Nedavno ste upoznali zgodnog momka, izašli ste na piće i sada se dopisujete. Ipak, postavljate sebi pitanje – kako da znam da je “dobar materijal” za ozbiljnu vezu? Ovi mali znakovi ukazuju da vrijedi da se potrudite:
ozbiljnu vezu
Dobar je momak, brine o vašim osjećajima, zainteresiran je da provodi vrijeme s vama i uljudan je. Ako sve dobro prođe, on će ove osobine prenijeti i na vašeg sina.

Ako kaže da dolazi po vas u 19 časova i ne zakasni ni munut, i ako poslije drugog sastanka, nakon što ste izgubili ključeve, dotrči do vas da zajedno pričekate bravara, budite sigurne da ste “nabasao” na momka na koga se možete osloniti. Pouzdan frajer je potencijalni dečko.

On ne želi da “igra igre” i ne traži samo seks, već ozbiljnu vezu. Pa, nakon što mu poslati SMS “Tako sam umorna danas”, on će odovoriti odmah, a ne dva sata nakon, i to porukom “I ja sam. Hoćemo li na večeru kasnije?”

Potencijalni dečko će vas pažljivo slušati i nikad vam neće nedostajati tema za razgovor, jer jedva čekate da mu ispričate kako vam je prošao dan.

Upamtit sve što ste mu rekli o sebi, i neće vam donijeti buket cvijeća, već nekoliko lizalica uvezanih vrpcom, ako ste mu rekle da ste alergične na pelud.

Bićete opuštene kada ste s njim, bez potrebe da se pretvarate čak iako vas sretne dok, u donjem dijelu pidžame i staroj majici, bez trunke šminke, bacate smeće.
Izvor:novosti