Da li možete da mu vjerujete – Horoskop otkriva

Autor Datum 07/11/2017

Da li sumnjate da partner nešto skriva od vas? Ne brinite, svaki horoskopski znak ima neke nesvjesne pokrete ili znakove koji vam mogu otkriti da li pokušava vas obrlati.
da-li-mozete-da-mu-vjerujete-horoskop-otkriva

Ovan

Muškarac rođen u znaku Ovna vrlo će agresivno reagirati na svaku optužbu za koju je zapravo kriv. Zato, ako vam se partner zaista naljuti, umjesto da se nasmije na optužbe koje mu servirate, vjerojatno vi trebate biti ljuti.

Bik

Inače siguran i samosvjestan Bik će početi pokazuje nesigurnost ako laže ili nešto pokušava sakriti od vas. Ako počne pokazivati snažnu ljubomoru, nemojte to shvatiti kao nešto ‘slatko’. To vjerojatno znači da se iza toga kriju problemi koje pokušava sakriti od vas.

Blizanci

“Ne gledaj mi preko ramena! Ne moraš znati sve što radim!” Kad muškarac Blizanac odjednom počne govoriti takve stvari, smijete postanete sumnjičavi. Inače vole brbljaju o svemu i dijeliti informacije, a kriju samo onda kad imaju nešto važno da sakriju.

Rak

Rakovi su inače zadovoljni i sretni ako puno vremena provode s partnerom i obitelji, ali ako on odjednom počne vam se čini udaljen, nešto vam prešućuje. Rak ne voli dugo vremena da bude sam, pa možda to vrijeme provodi s nekim drugim.

Lav

Muškarac Lav može postati opsjednut kontrolom i da započinje svađe u vezi samo kako bi skrenuo pozornost sa svojih indiskrecija. Zato, ako krene sa svađama i počne vam govori stvari koje smijete ili ne smijete raditi u svoje slobodno vrijeme, to je samo maska za nešto što skriva.

Djevica

“Baš me briga, radi što hoćeš”. Muškarac rođen u znaku Djevice inače je vrlo emotivan i drag, ali kad nešto skriva, radi to tako da ukloni emocije iz glasa i konverzacije. Postanite sumnjičavi ako odjednom postane hladan.

Vaga

“Zašto mi ne vjeruješ?” Muškarac Vaga je jako dobar u laganju kad smatra da nema druge. Okrenut se emotivnoj manipulaciji tako da će se partner osjećati kao grozna osoba samo zato što je spomenuo temu mogućeg skrivanja.

Škorpion

Škorpion koja nešto skriva može postati zaista neugodna. Ako odjednom počne s ružnim komentarima na račun vaše inteligencije ili izgleda, možete se kladiti da je to zapravo oblik manipulacije kojom pokušava skrenuti pozornost sa svojih loših postupaka.

Strijelac

Bezbrižni Strijelac će ostavljati vrlo jasne znakove skrivanja laži. Moglo bi se dogoditi da će promijeniti po jedan detalj priče svaki put kad ga priupitate za nešto. Ako vas vara, mogli biste pronaći poruke, brojeve telefona ili čak odjeću druge žene u njegovoj kući.

Jarac

“Ti si me dovela do toga!” Kad muškarac rođen u znaku Jarca laže, krene da igra igru prebacivanja krivnje. Ako ga ulovite u laži i to će pokušati okrene protiv vas. A ako ga još niste ulovili, primijetit ćete manjak povjerenja prema vama.

Vodenjak

Vodenjak može biti vrlo uvjerljiva u svojim lažima jer u svakoj situaciji može ostati hladna i da vas laže u lice. Ali, da bi to učinio, mora emotivno da se distancira, što će vam već dati do znanja da nešto nije u redu. Pokušat će se pozove na vašu logiku umjesto na emocije.

Ribe

Muškarac rođen u znaku Ribe ima savjest koja će ga odati kad laže. Ako odjednom primijetite da radi stvari samo za vas više nego inače, ako vam počne kupuje poklone ili obavlja ekstra poslove u kući, vjerojatno se osjeća krivim.
Izvor:tportal

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.