Da li ona razmišlja o prekidu?

Pripadnici jačeg spola često ostanu zatečeni kada im djevojka ili zaručnica priopći da želi raskid. Da vam se to ne bi dogodilo, obratite pažnju na male signale koji upozoravaju da vam se sprema “šut-karta”.
prekid veze

Šutnja

Kada s djevojkom sve rjeđe razgovarate, ne pita vas više ništa, pa ni kako je bilo na poslu, a hladnoću osjetite čak i kroz poruke, dani su vam odbrojani.

Više vas kritizira

Jedno su zamjerke upućene s vremena na vrijeme, ali ako vam partnerica neprestano “zvoca” i smeta joj sve, od načina na koji jedete, do rečenica koje izgovarate, vjerojatno je na rubu da kaže “zbogom”.

Nema vremena

Naravno da ima, ali radije bi ga provodila s prijateljicama, u šopingu i teretani ili s knjigom. Ovo je siguran znak da joj više niste na listi prioriteta.

Manje intimnosti

Nije riječ samo o seksu, već io zagrljaju, poljupcu, usputnom * dodiru. Kada to prestane ili postane rjeđe, vrijeme je da se zabrinete.

Njezini prijatelji se ponašaju drugačije

Ne moraju biti neljubazni, pogotovo ako ste ranije imali dobar odnos. Ipak, promijenili su se, distancirali, kao da im je neugodno u vašem prisustvu. Vjerojatno znaju nešto što vama još nije rečeno.
Izvor:Novosti