Da li spadate u romantične duše?

Vjerovali ili ne, čak i danas postoje nepopravljivi romantičari, a ovo su znakovi koji otkrivaju da jedan takav čuči iu vama!
da li spadate u romanticne duse

1. Vjerujete u sudbinu

Najslađi frajer kojeg ste ikada vidjeli pije kavu baš u istom kafiću kao i vi. Od svih kafića na svijetu, koja je vjerojatnost da je ona baš u vašem? To mora nešto značiti, zar ne ?!

2. Vjerujete u onog pravog

Uvjereni ste da se u životu samo jednom ljubi i da je sve ostalo varka. I vjerujete da je samo pitanje dana kada ćete naletjeti na svoju srodnu dušu.

3. Vjerujete da je ljubav vrijedna čekanja

Da li je potrebno da nabrajamo dalje? Uopće nije bitno koliko će se svađa, rastanaka i * bilo-je-tako-blizu * dogoditi, prava ljubav je itekako vrijedna čekanja.

4. Vjerujete u velike geste

Veliki geste za vas su ultimativni dokaz prave ljubavi. Nema ništa bolje od buketa od 101 ruže koji vas čeka na povratku s posla. Možda vaše želje nije lako zadovoljiti, ali znate da ste vi i prava ljubav vrijedni svega.

5. Hodajuća ste romantičarska enciklopedija

Bilo da su u pitanju pjesme, poezija ili romantični filmovi, nema toga s čim niste upoznati. I kada bolje razmislite, vaša idealna ljubavna priča izgleda baš poput scenarija svih onih romantičnih filmova koji vam uvijek iznova vraćaju vjeru u ljubav.
Izvor:cosmopolitan