Da li vaša veza ima budućnost?

Bilo da vjerujete u sudbinu ili ne, u nekom trenutku se sigurno zapitate je li vam trenutni partner suđen. Možda nećete s njim ostati do kraja života, ali na temelju nekoliko parametara možete provjeriti da li vaša veza ima budućnost.
veza par

Razgovarate s njim o svemu.

Ako mu pričate stvari koje drugima ne biste, to je dobar znak. Jer, vaše tajne, želje i snovi su nešto što bi trebalo zadržati za sebe, ali ako imate potrebu da ih podijelite s partnerom, velike su šanse da ste stvoreni jedno za drugo.

Dozvoljavate mu da vas vidi u bilo kojem stanju.

Ukoliko se pored njega osjećate dovoljno ugodno, pa vam nije problem da ga sretnete iu svom najgorem izdanju, znači da ste prevazišli stadij puke fizičke privlačnosti.

Ne libite se da mu proturječi.

Ako ste u vezi u kojoj se plašite da iznesete svoje mišljenje, to ne valja. Partner mora znati što stvarno mislite i da uvaži vaš stav, slagao se s njim ili ne. Ukoliko je suprotno, imate šansu za sreću.

Smijete se i uživati.

Zvuči kao osnovna stvar, ali vrlo često na nju zaboravljamo. Parovi koji se smiju kada su zajedno, imaju više šanse da ostanu zauvijek zajedno.

Lijepo vam je i kada ćutite.

Neprijatna tišina je jedno, ali kada osjećate da vam je dovoljno lijepo zajedno, pa u nekim trenucima ne morate izmišljate načine da razbijete šutnju, na dobrom ste putu.
Izvor:Novosti