Da li zaboravljate na prijateljice kada ste u vezi?

U svakom društvu postoji jedna osoba koja se u vezi jednostavno potpuno promijeni. O njoj se često priča, uvijek je tema tračeva i svatko od nas se kune da se nikada neće pretvoriti u nju.
da li zaboravljate prijateljice kada ste u vezi
Ali ipak, nekako se i to dogodi. Da li sigurna da vi niste ta osoba? Ako niste, evo nekoliko karakteristika loše prijateljice koja u vezi prestaje se druži sa svima.

Uvijek bira svog dečka

Naravno da će vam dečko biti prioritet, ali tu i tamo morate se razdvojite. Ako vam je svaki odgovor na bilo kakav poziv prijateljica to da morate se družite sa svojim dečkom, vjerojatno vas ogovaraju na kavi.

Prijatelji su joj dosadni

U dubini duše znate da nije u redu izbjegavati druženje sa starim prijateljicama, pa izmišljate izgovore zbog kojih će vam biti lakše. Najlakše je sebe uvjeriti da su svi prijatelji postali jako dosadni, jer onda nema grižnje savjesti.

Izmišlja izgovore

Danas ne možete na kavu jer morate s njim na utakmicu … Morate sredite stan … Morate vidjeti kakve on ima planove pa ćete se javiti … Svi ovi izgovori pale jednom ili dvaput, a kasnije postaju jako providni.

Na kave uvijek dovodi i njega

Bez obzira na to koliko vaše prijateljice vole vašeg dečka, ponekad žele popiju kavu samo s vama. Ako ga uvijek dovodite sa sobom, drugarice vjerojatno imaju osjećaj da vas gube i da ste ih zamijenili s dečkom.
Izvor:index.hr