Da uvijek izgledate elegantno i ženstveno

Pravim ženama je dobar izgled uvijek na prvom mjestu. One vole plijene svojom energijom, odjećom, obućom, frizurom i svime što vidite na njima. Rođene su da privlače pažnju, uživaju kada su u situaciji da iskoriste svoje magnetske moći i ništa ih ne može usrećiti kao znatiželjni pogledi ulične mase.
lijep izgled
Međutim, nije lako imati lijepu kožu na vjetru koji je isušuje ili sređenu frizuru kada je vlažno i pada kiša. Ipak, nije ni nemoguće, a ono što vam treba da biste uvijek, po vremenu i nevremenu, bili lijepi to su sljedeći bjuti savjeti.

ODUSTANITE OD TEŠKIH KREMA

Mnoge žene preko zime prelaze na teže preparate, ali s obzirom na promjenjivo vrijeme, predlažemo da se potpuno prebaciti na lagane hidratantne kreme koje će hidratizirati vašu kožu, ali je neće zamastiti.

NABAVITE PUDER U PRAHU

Zbog čestih promjena mnoge se žene žale kako im se koža brže masti. Zaista je nezamislivo da na poslu ili u WC-u nekog kafića popravljate tekući puder pa vam predlažemo da nabavite puder u prahu i papiriće za upijanje masnoće koji će vas za tren spasiti svakog problema.

DEZODORANS NEK VAM JE UVIJEK PRI RUCI

Promjena vremena i temperatura dovelo je do totalne konfuzije pa žene više ni same ne znaju kako da se obuku … jedan dan nose debele zimske čizme, a već drugi na posao idu u balerinkama. Zbog neadekvatne garderobe, žene se češće znoje pa je svakako dobro da nabavite dezodorans s malo dužim djelovanjem koji će vam osigurati svježinu tijekom cijelog dana.

MINI FRIZERSKI SALON U TORBICI

Zbog vlage u zraku frizura koju ste napravili kod kuće za pet minuta izgleda neprepoznatljivo? U torbici uvijek imajte mali lak za kosu koji će vas spasiti od nestašnih vlasi i neuredne frizure. Ali, nemojte ga nanosite izravno na kosu već ga našpricajte na dlanove pa njima lagano ukrotite podivljali friz.