Da vam svako jutro bude predivno

Dvije čaše vode odmah nakon buđenja,10 – 15 minuta vježbanja i kvalitetan doručak neke su od navika koje jamče da ćete biti veseliji nego inače.
savrseno jutro
Ove navike osigurat ti da se svakog jutra probudiš veselija nego inače.

1. Mala jutarnja tjelovježba

To ne mora biti pravi trening, biće dovoljno svega 10-15 minuta. Naletendorfina nakon toga dat će ti energiju i tvom raspoloženju će osigurati veliki poticaj, što je odlično za početak dana.

2. Voda

Naše tijelo gubi tekućinu dok spavamo, zato je ujutro jako bitno da nadoknadiš izgubljeno. Dvije čaše vode, odmah nakon buđenja, popravit stvar.

3. Sredi se

Lijep vanjski izgled garantirano daje dobar osjećaj i iznutra. Nije loše ni da noć prije pripremiš odjevnu kombinaciju i složiš sve potrebne sitnice u torbu, kako bi ujutro imala vremena za druge stvari, kao što je npr.. doručak.

4. Kvalitetan doručak

Mnogi imaju lošu naviku preskakanja najvažnijeg obroka u toku danu. Ali, zdrav i kvalitetan doručak, pun proteina i složenih ugljikohidrata, pomoći će tvojoj koncentraciji, koja je i te kako potrebna tijekom napornog radnog dana.

5. Poveži se

Pokušaj da pronađeš malo vremena, kako bi prije izlaska iz kuće, na miru sela i “pronjuškala” što ima novo kod virtualnih prijatelja, pročitala vijesti naportalima ili poslala poruku za dobro jutro dragoj osobi. Stručnjaci tvrde da se nakon toga osjećamo povezanije s drugima, što nas čini sretnijima.
Izvor:index