Dekoracija zidova dječje sobe uz digitalnu štampu na platnu

Autor Datum 06/09/2018

Uređenje enterijera dečje sobe nije tako jednostavan zadatak kao što se na prvi pogled može učiniti, jer ovaj prostor mora, pored estetike, ispuniti i ostale funkcionalne uloge, poput smeštanja kreveta, ormara, igračaka, prostora za rad i prostora za igru. Kada se sve sabere, vidi se da se, kolika god bila kvadratura dečje sobe, ona mora kvalitetno iskoristiti za sve navedene namene. Zbog toga se često zidovima posvećuje manje pažnje, ali digitalna štampa na platnu uspešno rešava ovaj problem, ukoliko se za nju odlučite.

Dekoracija zidova dječije sobe

Dekoracija zidova dječije sobe

Junaci crtanih filmova

Za onu mlađu decu i bebe, digitalna štampa na platnu junaka crtanih filmova može predstavljati najbolji izbor. Deci predškoloskog i ranoškolskog uzrasta možete dopustiti i da sami biraju motiv koji će biti postavljen na njihov zid. Od Ben Tena i Nodija, preko Diznijevih junaka, do Ponija i Helou Kiti, digitalna štampa na platnu može ispuniti sve dečje želje. Ovo je uvek bolji izbor od šaranja i oslikavanja zidova dečje sobe, pogotovo za one koji žive kao podstanari, jer slike uvek možete sa sobom poneti prilikom selidbe. Takođe, digitalna štampa na platnu će se prilagoditi Vašim željama i kada je format u pitanju, te ćete moći da ekonomišete prostorom na način koji Vama odgovara.

Posteri poznatih ličnosti

Tinejdžeri u mlađem, ali i oni u malo starijem dobu, neizbežno lepe postere i sličice gde god stignu, što naročito važi za zidove njihovih soba. Da prostor ne bi delovao neuredno i zidovi bili u potpunosti od fleka od selotejp trake, roditeljima možda ne bi bilo loše da tinejdžerima predlože motive koje digitalna štampa na platnu može pretvoriti u slike, kako bi i sam enterijer bolje izgledao. Bez obzira na njihove omiljene poznate ličnosti, sada sve može biti mnogo bolje „upakovano“. Evo i kako: digitalna štampa na platnu pruža mogućnost pravljenja kolaža, te deca sama mogu birati fotografije koje će biti postavljene u okviru jedne slike. Pop – art je još jedna od mogućnosti kojom će se obični posteri ukrasiti: provlačenje kroz neki od filtera i digitalna štampa na platnu dodaće izuzetno moderan detalj dečjoj sobi, koji trenutno predstavlja najnoviji dizajnreski hit.

Porodične fotografije i dečji crteži

Jedan od načina da sačuvate porodične uspomene svakako je digitalna štampa na platnu. Bilo da su u pitanju dečji crteži, fotografije dece još kao beba, porodična putovanja i slavlja, sada od njih možete napraviti pravi element svog enterijera i iskoristiti ga kao upadljiv detalj. Digitalna štampa na platnu napraviće od Vaših fotografija prava mala umetnička dela, bilo da se odlučite za fotografije u većem formatu ili za pravljenje kolaža, koji su uvek odličan zidni ukras svake prostorije. Isto važi, naravno, pogotovo za dečje sobe. Digitalna štampa na platnu može učiniti ovaj prostor na još jedan način mnogo atraktivnijim, dodajući mu porodične uspomene makar kao jedan od detalja. Tako nećete morati da trošite dodatno mesta za postavljanje ramova sa fotografijama, jer će detalji koje želite da sačuvate uvek biti pred Vašim očima. Dečji crteži koji ne želite da prepustite zaboravu takođe će, uz pomoć digitalne štampe na platnu, uvek moći da Vam izmame osmeh na lice.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.