Deset znakova da vam je suđeno da budete zajedno

Da li je dovoljno biti ludi jedno za drugim?

Imate slične interese

Dijelite strast prema sportu, hobijima ili kulinarstvu. Bilo da je u pitanju skijanje, ili ljubav prema ljutoj hrani, vi i partner imate čvrstu osnovu za vezu. A to je dobar znak da će veza trajati.

Ali, ne volite baš SVE iste stvari

Vjerovali ili ne, neovisno od toga koliko je par kompatibilan, svatko od vas bi trebao sačuvati svoju individualnost, svoje vlastite interese koji su bitni da biste održavali zdrav način života.

Jedno drugom govorite svoje tajne

Da li vam se povjerio o tome kako je u trećem razredu piškio u krevet? Da li ste vi njemu već otkrili svoj ​​strah od klaunova? Sposobnost da vjerujete partneru i osjećate se ugodno dok mu otkrivate neke od najblamantnijih ali i najmračnijih iskustava u vašem životu, mnogo govori o snazi ​​vaše veze.

Ne možete prestati s dodirima i poljupcima

Fizička privlačnost nije sve, ali definitivno je važna!

Volite istraživati ​​zajedno

Bilo da je to put na Machu Picchu, zajednički časovi kuhanja ili odlazak u neki prirodnjački muzej, stvari koje učite i otkrivate zajedno znače da ste sposobni da se zajedno razvijate.

Fer svađe

Ni jedan par nije imun na svađe, ali način na koji to radite pravi je test za vašu vezu. Ako ste u stanju da zajedno dođete do produktivnog zaključka, vi ste doslovno rođeni jedno za drugo.

Obožavate obitelj onog drugog

Ako volite članove njegove obitelji onoliko koliko volite njega, znak je da ste idealan par. Ne brinite previše o njegovom čudnom ujaku. Sve obitelji imaju čudnog ujaka.

Volite njegove prijatelje

Obitelj je bita ali s prijateljima provodite više vremena. Dobivate bonus bodove ako nemate ništa protiv toga da provedete večer među njegovim ortacima kao jedina djevojka u društvu, a dupli poeni ako to isto može i on s vašim prijateljicama.

Imate iste vrijednosti

Sudbina vaše veze ima bolje izglede ako oboje želite troje djece i dva zlatna retrivera. Ili ako oboje ne želite djecu već jahtu na kojoj ćete živjeti do kraja života pijući šampanjac dok vam konobari donose dir na pladnju.

Dovršavaju jedno drugom rečenice

Možda zvuči kao kliše, ali kada se dvoje ljudi poznaju toliko dobro da čitaju jedno drugom misli, znači da ste potpuno opušteni u vezi i možete biti svoji.
Izvor:cosmopolitan