Deset znakova da je zainteresovan za vas

Ako je odgovor na ovih deset stavki – da, vi njega prosto zanimate!.

Slaže se s vama

Kada dodate vaše mišljenje u razgovor, on se ponaša kao da je to najmudrija stvar koju je ikada čuo. U tom trenutku, vi ste sigurni da možete reći i da je Pol Pot bio humanitarac, a on će se složiti da ste u pravu. (Pol Pot je bio diktator inače.)

Stvari postaju osobne

Tek što ste se upoznali, ali nekako su iz vas izletjele informacija o tome da zapravo volite slušati Taylor Swift i da niste sigurni kako se osjećate povodom toga. Vi niste dobrovoljno dali ovu informaciju, ali je on nekako magično to izvukao iz vas.

Dodiruje vas

Ne na neki perverzan način, već onako da se osjećate ugodno. Ako kada se slučajno dodirnete on ne mijenja svoju pozu ili vas uhvati za ruku dok prolazite kroz gužvu, sviđate mu se.

On ne prekida kontakt očima

I ne postoji ništa što može mu poremeti pozornost. Čak ni hrana. Čak ni utakmica.

On vam dodjeljuje komplimente

Komplimenti – ne catcalls. Postoji razlika. Kada vam kaže onako u prolazu kako vam lijepo stoji ta boja haljine ili vam kosa izgleda lijepo, to je način da kaže “Privlačiš me.”

On izgleda gotovo previše prijateljski nastrojen

Ok, znate da ste duhoviti, ali on smatra da ste neviđeno duhoviti. Postoje stvari koje nikome drugom ne bi bile zanimljive ili smiješne, ali vas dvoje se kapirate. On vas kapira i ne misli da ste kompletno poludjeli kada kažete neku potpunu glupost, s njim ste potpuno svoji. I naravno, baš je cool, skroz je sve drugarski. Kako ne.

Stalno ste u kontaktu

Nije bitno zbog čega i kako. Uvijek ima razlog da se javi, a vaši kontakti su prošireni da telefona i na društvene mreže. Komunikacija je uvijek tu.

Hvališe se ili kuka

Nitko ne voli osobe koje se stalno žale, ali kada dođe i priča vam o napornom danu na poslu, on samo želi vas impresionira. Naravno, ni na kraju pameti mu nije da vas prilično ne interesuju njegove medalje sa školske olimpijade u rukometu, ali nemojte to vas iritira ova priča, on samo pokušava ostavi dobar dojam.

Oslanja se na vas

To je njegov način da vam bude što bliže, pa je njegov torzo skoro preko vas. A to nije zbog toga što vas ne čuje, on jednostavno koristi priliku biti blizu. I realno, ne možete ga krivite.

Vrlo je sretan kada naiđete na zajednički interes

Znate i sami da niste jedine dvije osobe na svijetu koje vole meksičku hranu, ali on se vrlo oduševljava svakom novom činjenicom koja vas povezuje.

I djevojke, ako imate osjećaj da je tip zainteresiran za vas, skoro rijetko kad griješite.
Izvor:cosmopolitan