Destinacije za odmor sa porodicom

Iako hrvatski Jadran obiluje brojnim destinacijama idealnim za mirne porodične odmore,  danas ćemo Vam predstaviti top 5 najatraktivnijih destinacija idealnih za odmor s porodicom.
destinacije-za-odmor-sa-porodicom

  1. Lopar – prekrasno turističko naselje smješteno na sjeverozapadnom dijelu otoka Raba. Idealno je mjesto za porodične odmore bilo da tražite mirne uvale ili najpoznatiju pješčanu plažu – Rajska plaža koja je duga 1,5km. More je plitko i toplo, idealno za malu djecu i neplivače. Brojni sadržaji za djecu u pozadini (igrališta, tobogani, trampolin…) zadovoljiti će želje Vašeg mališana kada mu dosadi biti u vodi. Brojni restorani i kafići uz samu plažu idealni su za okrjepiti se nakoni dugog kupanja i sunčanja. Mini taxi brodovi idealni su za obiteljske izlete na neke od susjednih otočića (Sv. Grgur, Goli otok). Brojne manifestacije i koncerti na otvorenim ljetnim pozornicama poput loparskih noći, ribarske fešte… idealne su za mirne porodične izlaske kada sunce zađe.
  2. 2.    Žaborić – predivno primorsko mjesto smješteno uz samu magistralu 10km južnije od Šibenika. Svake godine privlači sve veći broj turista, osobito porodičnog tipa. Krasi ga kristalno čisto, plitko i toplo more, prekrasna duga šetnica s koje je pravi gušt gledati zalazak sunca ali uživati i u noćnim šetnjama, mirne uvale, prekrasna priroda te brojni sadržaji kako za djecu tako i za odrasle. Blizina nacionalnoga parka Krka i Kornati idealna su prilika svim porodicama da odu na jednodnevni izlet i uživaju u netknutoj prirodi i nevjerojatnoj prirodnoj ljepoti.
  3. 3.    Medulin – turističko naselje i općina smješteno na istarskom poluotoku. Krase ga najljepše plaže koje čovjek može vidjeti u Istri, toplo i kristalno čisto more, brojne mirne uvale, prekrasne šetnice ali i prirodne atrakcije poput Donjeg kamenjaka i poluotok Vižula koji predstavlja skriveni svijet antike. Brojni popratni sadržaji poput mogučnosti rentanja bicikla i vožnje po prekrasnim krajolicima, vožnja tubama i bananama na moru ali i mogučnost jednodnevnog posjeta  Nacionalnom parku”Brijuni” udovoljiti će želje svih u porodici te će Vaš odmor učiniti odmorom iz snova. Pridodamo li k tome blizinu Pule te mogučnosti razgledavanje Pulske Arene i ostalih atrakcija, posjet vinskim cestama i mogučnost kušanja najboljih hrvatskih vina učiniti će svačiji godišnji odmor odmorom iz snova.  Više informacija je dostupno na: http://www.medulin.hr
  4. 4.    Mandre – mirno turističko naselje smješteno na otoku Pagu. Idealno je za sve porodice koje žele uživati u miru i tišini daleko od gradske vreve i gužve. More je toplo i plitko što je iedalna kombinacija za malu djecu. Obala je razvedena te obiluje prekrasnim plažama i uvalama. Nekoliko kafića,restoran, prekrasne šetnice, razni popratni sadržaji za malu djecu i odrasle udovoljiti će svačije želje i potrebe.
  5. 5.    Trogir – povijesni gradić smješten u samom središtu Dalmacije. Krase ga iznimna ljepota, duga povijest zbog čega ga je i UNESCO uvrstio na listu Spomenika svjetske kulturne baštine, razvijen turizm, prekrasne plaže i šetnice te brojni drugi kako sportsko-rekreacijski sadržaji tako i igrališta za malu djecu, vrhunski restorani i barovi za odrasle, predivni parkovi i brojne manifestacije. Nema ništa ljepše nego prošetati se uvečer  s poroodicom središtem Trogira i razgledati brojne spomenike i atrakcije, kušati najbolje gastronomske delicije ovoga kraja, uživati u koncertima na otvorenim ljetnim pozornicama. Brojne okolne plaže i uvale idealne su za cijelodnevna kupanja s porodicom. Hlada ima u izobilju, more je toplo, kristalno čisto a prilazi su blagi što je idealno za malu djecu i nekupače. Blizina velikih gradova poput Splita i Šibenika idealna su prilika svim gostima da vide kakve sve atrakcije i znamenitosti nude.

Sve ove destinacije koje smo nabrojali nude vrhunsku ponudu privatnoga smještaja, soba, apartmana, kuća za odmor, hotela, pansiona i autokampova. Na Vama je samo da se odlučite koja opcija Vam najviše odgovara. Ukoliko se odlučite za privatni smještaj veliku ponudu možete pronaći na sljedećoj adresi: http://www.mojsmjestaj.hr