Djelotvorna prirodna krema protiv celulita

Autor Datum 09/11/2017

Pripremiti domaću kremu protiv celulita uopće nije teško. I što je bitno, takva krema je mnogo učinkovitija od kupovnih preparata. Domaća krema protiv celulita, pripremljena po ovom receptu, pokazat prve rezultate već poslije 7 dana upotrebe.
djelotvorna-prirodna-krema-protiv-celulita
Ovakva krema, idealno sredstvo u borbi sa celulitom, također je učinkovita i u borbi protiv strija.

Sastojci za domaću kremu protiv celulita:

– Bilo koja dječja krema – 100 ml
– 5-6 tableta mumijama
– 20 kapi eteričnog ulja naranče
– Eterično ulje cimeta 3-5 kapi

Za pripremu domaće anticelulitne kreme najpogodnija je dječja krema, jer ne sadrži nikakve štetne dodatke. Ima idealan sastav masnoće i vlage.

Tablete mumijama vrlo se često koriste ne samo u borbi s celulitom, već i kod strija. Mumijama zateže kožu, povećava njenu elastičnost, čineći je mekom i svilenkastom.

U borbi protiv celulita vrlo su učinkovita i eterična Citrus ulja. Može se reći da je to prava namjena ovih ulja. Sami možete odabrati koje ćete ulje koristiti: ulje naranči, limuna ili limete. Citrus ulja zatežu i hrane kožu korisnim tvarima.

Ulje cimeta, ne samo da posjeduje ugodnu aromu, već je i vrlo djelotvorno u borbi s narandžinom korom. U kombinaciji sa citrusovo uljima daje odlične rezultate.

Priprema domaće kreme protiv celulita je vrlo jednostavna:

U teglicu (ne manju od 150 ml) staviti 100 gr dječje kreme. Zatim dodati 5-6 u prah isitnjene tablete mumijama i promiješati. Tablete mumijama držite u frižideru, lakše se istisnu i isitne. Dodati 20 kapi narančinog (ili drugog citrusovog ulja) i ne više od 5 kapi ulja cimeta.

Sve sastojke temeljito promiješajte, poklopite i ostavite da odstoji 8-10 sati. Poslije toga, promiješajte ponovno. Vaša domaća anticelulitna krema je spremna za uporabu. Ne zaboravite zatvoriti teglicu nakon svake upotrebe kreme.

Za postizanje najboljeg rezultata potrebno je kremu utrljati svakodnevno u problematične dijelove tijela, snažnim pokretima. Prve rezultate očekujte već poslije 7 dana.

Rok upotrebe takve kreme – 3 tjedna. Poslije napravite drugu mjeru.

Nakon nanošenja kreme pričekajte da se upije, potom obucite pidžamu ili spavaćicu (ako nanosite kremu prije spavanja). Mogu ostati tamne fleke od mumijama tableta (ai ne mora, kod mene ne ostaju), ali se lako operu.
Izvor:uspesnazena.com

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.