Djevica – godišnji horoskop 2016

Prisustvo Jupitera u vašem znaku omogućuje napredak u životu i osigurava veliku dozu optimizma. Ukoliko želite razvijate ličnost i da vam se život poboljša, slušajte što vam drugi govore.
djevica godisnji horoskop 2016

Ljubav

Do srpnja ćete uživati u ljubavi i zabavi. Sve nesuglasice s partnerom rješavajte razgovorom, jer je bitno da održite harmoničan odnos. Ako ste u dugoj vezi, krajnje je vrijeme da pokažete osjećaje. Imat ćete malih sukoba u stavovima, ali ostanite mirni i to rješavajte bez svađe. Ako ste u braku, partner će tražiti preuzeti dio odgovornosti i ponašate se u skladu sa situacijom. Krupne odluke, kao što je prinova, morate zajednički da donesete. Krajem godine može doći do krize u vezi, pa ćete se dvoumiti da li da se rastanete.

Posao

Prisustvo Jupitera u vašem znaku omogućuje napredak u životu i osigurava veliku dozu optimizma. Ukoliko želite razvijate ličnost i da vam se život poboljša, slušajte što vam drugi govore. Proširićete krug poznanika i suradnika, koji će vam mnogo pomoći na putu do uspjeha. Pokušajte unaprijedite duhovnu snagu, čuvajte se prekomjernog trošenja novca, osobito u prvoj polovici godine. Ukoliko u 2016. planirate početi samostalni posao, on će postati profitabilan do studenog. Mnogo snage ćete uložiti u taj projekt, ali će se isplatiti. Zaposleni moraju tražiti pomoć suradnika da bi napredovali, ali prije svega da budu srdačniji prema kolegama jer arogancija samo odmaže. Ne nastupajte agresivno i probajte biti uvjerljivi kad predstavljate ideje. Sve što uložite u 2016, donijet će dobre prihode.

Zdravlje

Bit ćete izuzetno aktivni u prvoj polovici godine. Osim viška kilograma, slatkiši i masne namirnice mogu uzrokovati tegobe. Krajem godine mogući su problemi s vidom, ne bacajte posjet oftamologu ni rutinsku operaciju.