Do vitke figure uz ove vježbe

Evo par lakih, ali učinkovitih vježbi koje će pomoći da sagorite kalorije, zategnete mišiće i izgledate odlično.
do vitke figure uz ove vjezbe

Preskakanje vijače

Kada ste posljednji put preskakali vijaču? Vjerojatno u svom djetinjstvu. Ovu vježbu svi mogu priuštiti, vijaču možete ponijeti maltene bilo gdje a, što je najvažnije, sagorjet više kalorija nego bilo kojom drugom vježbom.

Čučnjevi

Čučnjevi su složena, sveobuhvatna vježba koja utječe na razradu različitih skupina mišića, ojačava vaše tijelo i omogućuje sagorite dosta kalorija. Da biste pojačali učinak vježbi, možete raditi skok-čučanj ili ostati u čučnju s utezima u rukama, da biste pojačali otpor.

Sklekovi

Nažalost, većina ljudi izbjegava sklekove jer je ova vrsta vježbe nešto teža od ostalih, ali postoje različiti tipovi sklekova namijenjeni zatezanju različitih mišića ramena i ruku. Osim toga, zategnućete trbušne i leđne mišiće, a sklekovi su dobri i za srce, kardiovaskularno zdravlje općenito, i formiranje pravilnog stava.

Iskorak

Ako želite da ojačate i oblikujete mišiće na nogama, ovo je prava vježba za vas. Za postizanje boljih rezultata možete raditi i iskorak sa skokom. Tri grupe od po deset iskoraka dnevno biće sasvim dovoljno.

Plivanje

Plivanje je odlično za jačanje trbušnih i leđnih mišića, smanjuje krvni tlak, jača srce i povećava aerobni kapacitet, pa stoga predstavlja jednu od najučinkovitijih vježbi za oblikovanje tijela.

Trčanje

Trčanje je korisno za organizam na nekoliko načina. Potiče oslobađanje od stresa, smanjuje rizik od depresije, poboljšava zdravlje srčanog mišića i sagorijeva veliku količinu kalorija. Zahvaljujući trčanju, imat ćete jake i oblikovane noge i izgledat mršavije. Ako ne volite trčanje, možete džogirate.

Vožnja bicikla

Ova vježba ojačat će vaše ruke, noge i leđa, pospješiti rad srca i pomoći vam da se riješite viška kilograma. Ako ste u mogućnosti da biciklom idete na posao, smršaćete, uštedjeti novac za prijevoz i učiniti nešto dobro za svoje zdravlje.
Izvor:zenskikutak