Dobijte u vezi ono što želite uz ove savjete

Autor Datum 13/01/2018

Sljedeći put kada treba nešto tražiti od svog partnera, razmislite o ovim savjetima.

Pitajte lijepo

Nećete dobiti ono što želite od vašeg partnera, time što ćete biti nepošteni i zahtjevni. Sljedeći put kada želite Vaš partner spremi večeru, pokrenite ga s komplimentom. Recite nešto poput: “Ljubavi, mnogo mi se sviđaju one špagete koje si prošli put napravio. Da li bi mogao opet? To mi je jedan od omiljenih obroka.” Laskanje bi trebalo pomoći. Ključ je ovdje naći svoje prednosti, istaknite ih, a zatim da slučaj vaš.

Nikako ne pitajte

Ako znate da će on prozreti vaše namjere kroz komplimente, pokušajte ne tražite uopće. Umjesto toga, uglavnom nagovijestite vaš zahtjev i nadajte se najboljem. Recite nešto kao: “Oh, Bože moj -. Ja apsolutno obožavam ovu torbu, ali uh, ne mogu sad priuštiti kupnju nečeg tako skupog upravo sada.”
Plašite se da ovo možda neće funkcionirati? Razmislite o još agresivnijem pristupu korištenjem malo obrnute psihologije. Kada tome pristupati, međutim, morate biti vrlo oprezni. Vaš plan može krenuti pogrešnim tijekom. On zapravo može učiniti ono što pitate.

Pružajte malo

Dobiti ono što želimo može biti jednostavno kao davanje onog što želimo. Želite li da vam da malo nježnosti? Onda, dajte mu vi prvi. Planirajte unaprijed kako bi mogli ga iznenadite i na koji bi način mogli mu pružite razne stvari. On će biti tako zahvalan za velikodušnost, da će vam vjerojatno vratiti uslugu. Ponekad su to obično vrste stvari koje on zaboravlja da uradi. Radite slatke stvari za njega – one koje vi želite od njega.Na taj način ćete mu dati nove ideje.

Nikad ne prijetite

Molimo vas, dame, nemojte biti djevojka koja daje partneru ultimatume i prijetnje. Ne govorite ništa tipa: “Bolje očisti kuću prije nego što se vratim kući, inače …” ili “Ako ne prestaneš to raditi, ostavit ću te.” Ako ovakav način tražite nešto od partnera, samo ćete ga razbjesniti. Vi pokušavate dobiti ono što želite, zar ne? Vi ne pokušavate učiniti da Vas on prezire. Ako tako nešto kažete, možda ne bi trebalo biti s ovim čovjekom uopće – ako je ono što on radi toliko užasno da biste bili spremni ga napustite, ili ako Vam ne znači dovoljno da možete ga prihvatite takvog kakav jeste, to ne može biti dobar znak.
Izvor:onaporal

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.