Dobra masaža je najbolje osvježenje i opuštanje

Djeluje blagotvorno na kompletan organizam, za pravi efekt, važno je odabrati odgovarajuću tehniku​​.

Bambus potiče cirkulaciju

Inovativna tehnika u kojoj terapeut koriste zagrijane bambuse i dublje prodire u tkivo. Ova tretman blagotvorno djeluje na mišiće, pospješuje cirkulaciju, potiče limfnu drenažu i izbacivanje toksičnog sadržaja.

Tople filipinske školjke

Najprestižniji toplinski tretman u spa industriji. Unikatne filipinske školjke u kombinaciji s mineralima mora stvaraju jedinstvenu kemijsku reakciju koja zagrijava tijelo, pozitivno utječe na limfni sustav i funkcije unutarnjih organa.

Svijeće, med, ljekovito bilje

Ovo je drevna vještina Hopi Indijanaca, koji su bili fascinirani magijom vatre i usmjeravali je na liječenje. U okviru tretmana koriste se visokokvalitetni sastojci pčelinjeg voska, ekstrakti meda, ljekovito bilje i prirodna esencijalna ulja. Zahvaljujući vakum efektu koji se pojavljuje prilikom gorenja svijeće, bubnjić vibrira i dovodi do smanjenja tlaka u ušima, čeonom dijelu i Paranazalni sinusima. Smanjuje se napetost glave i zujanje u ušima, a masira se i glava i vrat.

Jastučići s tajlandskim i kineskim biljem

Koriste se zagrijani jastučići s tajlandskim i kineskim biljem, koji se pare na vodi i masažom stavljaju na tijelo. Ovaj tradicionalni tretman ublažava napetost u mišićima i ukočenost. Toplina i ljekovitost biljaka djeluju blagotvorno na organizam, smanjuju bolove, stimuliraju limfnu drenažu i kožu čine ljepšom.