Dokazani način da privučete pravog

Ona je za BBC otkrila tri ključna faktora koja su najvažnija za sreću u ljubavi, koji će vam dati smjernice za potragu ili ukazati na to da li ćete sa sadašnjim partnerom biti zauvijek sretni.
zaljubljen par

1. Budite drugačiji

Budite ponosni na to što ste drugačiji i iskoristite tu osobinu kao svoju prednost! Ne treba da vas brine da li ste savršeni – čak i da niste, to ne odbija potencijalne udvarače, već vas izdvaja iz mase i veće su šanse da vas primijete! Istraživanja su pokazala da najveći uspjeh u ljubavi imaju osobe koje su ili izrazito atraktivne ili izrazito neatraktivne! Hana savjetuje da pokušate se izdvojite nečim prepoznatljivim i originalnim.

2. Pokrenite se

Za proširenje šanse za upoznavanje životnog partnera, pokrenite se! Izlazite s prijateljima, pronađite hobi, bavite se sportom, srodna duša vam neće doći na vrata! Načinite prvi korak, zašto ne, a ako vam se dogodi neuspjeh, ne odustajte, upornost se na kraju isplati!

3. Umjereni u svađama

Vjerovali ili ne, važan je i način na koji se svađamo u vezi. Parovi koji su uvijek imali pozitivni stav i pokušali pronaći opravdanje za partnera, poput izloženosti stresu, imali su više šanse da dugo ostanu zajedno, u odnosu na one koji su odmah napadali, vrijeđali i osuđivali partnera.
Izvor:still