Duga i savršena veza uz ove savjete

Autor Datum 21/10/2017

Za dulje leptiriće u trbuhu i vječni baršunasti osjećaj blaženstva!

Uspori i koračaj lagano

Volimo kontrolirati situaciju i da brzamo kada su u pitanju objekti naše požude, pa tako žurimo s prvim “Volim te”, seksom, razmišjanju o zajedničkom životu, braku, djeci. Nestrpljivi smo napraviti sljedeći korak, pa često gubimo sebe same u tom procesu. Gubimo dodir s prijateljima, poslom, obitelji, interesovanjima i hobijima. Zato, uspori. Pusti da se stvari same dešavaju. Ukoliko je potrebno proći pet godina kako bi vaša veza prešla na sljedeći korak, neka tako i bude. Čemu žurba?

Govori o svojim potrebama

Moraš kažeš kada ti je potrebno “slobodno” večer ili nekoliko dana, samo da bi uživala u samoći. Bilo da je u pitanju vrijeme, koje ćeš provesti sama sa sobom ili radno, s prijateljima, obitelji ili hobjima, moraš to i reći. Čak i ukoliko misliš da ne želiš i da ti nije potrebno “slobodno” vrijeme. Nemoj sebe zanemarivati zarad veze i ljubavi.

Ne zaboravi svoje prijatelje, obitelj, posao, hobije

U ranoj fazi veze i romanse, želimo provodimo vrijeme samo sa svojim partnerom. Međutim, čak i kada bi radije provela večer s dečkom, prihvati poziv za koncert s drugaricama i ostavi dragog kod kuće. Nastavi ići na satove plesa, na koje si ranije išla. Samo zato što imaš novu ljubav, ne znači da ne treba da se odvajate.

Provodi vrijeme sama sa sobom

Idi sama u teretanu ili u kino. Radi svih stvari koje si radila kad si bila singl, ne tako učestalo kao prije, ali s vremena na vrijeme. Nemoj zoveš svog dečka na svako dešavanje na koje ideš. Vrijeme koje provedeš sama sa sobom je ključno u razumijevanju sebe i postavljanje dobrih i zdravih temelja u vezi.

Nauči reći “Ne”

Moraš naučiti reći “Ne”. Ako ne želiš da se večeras vidiš s dečkom, reci mu to. Ako uđep u loše navike potvrdnog klimanja glavom čak i kada to ne misliš, zanemaruješ svoje potrebe. Možda ti se sada čini kao mala stvari, ali na duže staže će ti pomoći da izgradiš svoju neovisnost i autonomiju u vezi.
Izvor:cosmopolitan

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.