Efikasna detoksikacija rižom za mršavljenje

Štetne tvari se skladište u organizmu i kvare normalni ritam njegovog rada, unistavajućimetabolizam, pa ljudi počinju osjećati vrlo loše. To mogu biti simptomi kao sto su slabost, pospanost, zbunjenost, česte prehlade, opći pad imuniteta.

Dakle, vrlo je važno provoditi čišćenje organizma od toksina.

Postoje razne metode detoksikacije i provjereni načini za čišćenje i pomlađivanje organizma. Između ostalih, postoji i detoksikacija organizma pomoću riže.

Čišćenje organizma rižom

Uzmite običnu rižu – onoliko jušnih žlica koliko imate godina (ako imate 35 godina, znaci 35 jušnih žlica). Dobro ga isperite i naspite u teglu. Teglu napunite toplom prokuhanom vodom, zatvorite poklopcem i stavite u hladnjak.

Ujutro svu vodu iscijedite, uzmite 1 jušnu žlicu riže i kuhajte ga 3-4 minuta bez soli (u drugoj, običnoj tekućoj vodi). Pojedite ga na prazan želudac, poželjno do pola osam ujutro.

Preostala rižu ponovno zalijte prokuhanom ohlađenom vodom i ostavite u hladnjaku do sljedećeg jutra. Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, sve dok ima riže u tegli.

Tajna metode se krije u zrnu riže, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira škrob i pojavljuju se stanice. Riža se probavlja u crijevima, a ne u želucu, njegova zrna djeluju kao absorbent (upijač).

Ovom metodom pročišćavaju se crijeva, krvne žile, zglobovi i drugi dijelovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih tvari.

Čišćenje organizma s rižom pomaže da se normalizira metabolizami regulira višak tjelesne težine. Nakon tretmana osjećat ćete se ne samo zdravije, već i mlađe.

Postoji jedan uvjet: poslije uzimanja riže ujutro poželjno da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata.

Poslije ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu i zglobovima. Efekt tretmana nije trenutan, već postepen. Poslije dva tjedna počinje pravo čišćenje organizma.

Nakon određenog vremena uzimanja riže aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo poslije tretmana u roku od nekoliko mjeseci.

Ne zaboravljajte unositi dosta tekućine u organizam – minimum 2l dnevno, najbolje vode i zelenog čaja.

Za svaki slučaj, prije primjene ovog tretmana konzultirajte se sa svojim liječnikom.
Izvor:kurir

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.