Egzotični afrički stil odjevanja

I ovog ljeta modnu scenu uzburkava duh vrele Afrike. Eksplozija boja, bogatsvo dezena i spajanje različitih motiva asocira na ovaj egzotičan stil odijevanja. Lak je za kombiniranje i što god da obučete, cjelokupnom izgledu daće divlju notu i naglasiti seksepil.
africki stil odijevanja
Prepoznaje se, prije svega, po upečatljivim grafičkim uzorcima, raskošnim dezenima i printu, životinjskim uzorcima i drugim motivima iz prirode. Ima šarm ljetnih dana i noći, zato je ovakavo odijevanje u ovo doba godine, odličan izbor za koju god priliku da se spremate.

Osim što ćete izgledati moderno i šik, afro stil pruža i mogućnost istaknuti kreativnost u dnevnoj i večernjoj varijanti.

Dugačke haljine u zemljanim bojama i nijansama pustinje vrlo su ženstvene i elegantne. Dizajnirane su od laganih, lepršavih materijala, ističu siluetu i naglašavaju seksepil. Upečatljivi modeli prošarani plemenskim motivima i printom idealni su za dan i večer, kao i oni s otkrivenim ramenima i leđima, u više slojeva i popularnim asimetričnim krojem.

Tu su i nezaobilazne tunike prošarane različitim afro slikama, ravne sa sečenim rukavima, uglavnom od prozirnih materijala.

Dugačke suknje se divljim i egzotičnim dezenima možete nositi i sa jednobojnim i šarenim košuljama i majicama, jer i ove sezone stilisti predlažu kombiniranje različitih motiva.

Da li i jednu afro kombinaciju možete zamisliti bez sličnih detalja? U svaku odjevnu varijantu obavezno dodajte bar jedan komad nakita od drveta, maramu, šešir ili torbu prošaranu karakterističnim dezenima i printom.
Izvor:Novosti