Evo kako sve muškarci varaju

Autor Datum 07/12/2017

Oko toga što je točno prijevara možemo pričati satima – neke žene će reći da je samo fizički čin prijevara, neke će reći da je i razmišljanje o drugoj ženi dovoljno, au svakom slučaju, muškarci su ti koji nas često varaju, makar i pasivno.
prevara muskarac

1. Pričanje s drugom ženom

Ne, ne mislimo da je sama činjenica da priča s nekom ženom prijevara, ali ako s tom ženom priča o problemima koje imamo u vezi, onda to jeste neka vrsta prijevare. Osim ako smo mu dozvolile da dijeli naše tajne – ako nismo, krši prešutno pravilo da sve ostaje u spavaćoj sobi.

2. Uhođenje bivše na Facebooku

Nema ničeg lošeg u povremenom provjeravanju što rade naše bivše ljubavi, ali ako to radi na dnevnoj bazi – tvoj dečko te pasivno vara. Činjenica da svakodnevno mora znati gdje je ona, s kim i što radi može značiti da je još uvijek nije prebolio.

3. Čašćavanjem drugih žena

Naravno da nije problem ako okrene turu za sve, ali ako tijekom večeri sve vrijeme časti samo jednu ženu, to može protumačiti kao flert. Da je samo jedna od prijateljica, dopustio bi joj da plati barem jednu rundu. Ovo znači da pokušava da je impresionira.

4. Prešućivanje djevojke

Ako nije izričito naglasio da ima djevojku, znači da dopušta drugoj ženi da se ponaša zavodljivo prema njemu. Ne mora odmah pri upoznavanju da kaže da je zauzet, ali ako primijeti da žena flertuje s njim, bilo bi za očekivati da barem spomene da je u vezi.
Izvor:index

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.