Frizure za mladoliki izgled

Autor Datum 25/08/2018

Razlika između mladalačkog ili starijeg izgleda može biti itekako velika ako nemate odgovarajuću frizuru. Frizeri točno znaju koja frizura će učiniti da izgledate mlađe.

Frizure za mladolik izgled

Frizure za mladolik izgled

Duže šiške

Idealne su jer lijepo uokviruju lice, a opet skrivaju nedostatke koji su s godinama neizbježni i ovom frizurom postižete mladolikiji izgled.

Duga ravna kosa

Mnogi kažu da je njegovana i lijepa duga kosa najljepši ukras na ženi. No mlađe možete izgledate s poludugom kosom koja je isfenirana i sjajna. To je pravi recept za njegovan izgled i primjenjiv je na svako doba, posebno ako znate odabrati boju kose koja vam ističe lice, ali to će vam lako otkriti frizer.

Boja čokolade

Ako vam paše uz vaš ten, odaberite bogatu boju čokolade. Kosa u toj boji izgledat svježe i elegantno pa će vam i cijela pojava biti mladolikijem.

Vezana kosa

Ne stoji svakome klasična punđa i vezana kosa bez ijednog pramena na licu. Frizure za posebne prilike mogu biti isto svečane i ako se radi o puštenoj kosi. Isprobajte obje varijante i pogledajte što vam bolje stoji. Za frizuru zalizane kose trebalo bi imati vrlo pravilne crte lica.

Pletenice

Već su neko vrijeme veliki hit, a to je ujedno frizura koja može trajati nekoliko dana. Na raspolaganju imate više načina: pletenicu kao ukrasni rajf, pletenicu sa strane ili nekoliko isprepletenih u jednu. Neke od njih vrlo lako možete isplesti i sami.

Kratke frizure

Moraju biti pažljivo odabrane prema obliku lica. Nekome će bolje stajati začešljana u stranu, a nekome će biti potrebne šiške ako, na primjer, osoba ima visoko čelo.

Natapirana kosa

Zaboravite na staromodan stil natapirane kose u bilo kojem obliku. Bez obzira na to da li ste odlučili sve da vežete ili do pola pustiti, što manje tapiranje, to bolje.

Pramenovi

Ako su napravljeni kako treba, pramenovi doprinose svježije pa odmah i mladolikijem izgledu. Za svjetlije tonove vrlo je važno da na vrhovima boja ne izgleda isprano, popucalo i rascvetalo.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.